Jump to content
Guest dancing_niki

Е не мога и аз да не се похваля!

Recommended Posts

Guest dancing_niki

Ми това е положението, от Юни до Октомври ще съм американец! Много готино беше днес на интервюто при консулите, на мен лично ми беше много лесно и свежо. Абе готина работа с 2 думи. На кой ли не съм казал вече, та реших и на ВАС, с който си пишем и си помагаме кой с каквото може. Много ми е весело и просто се реших да споделя с весели хора! Мерси за изслушването (прочитането) и вниманието на всички :blink:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest roadracer

Радвам се за теб ! Покрай "бача" ше видиш това-онова...абе разнообразие си е...пък и някой лев :lol: ....зема да дойда и аз...ам :blink::)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Maina 6th gen

И да напълниш куфара с тунинги като си идваш, там поне са без пари :blink:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest dancing_niki

Радвам се за теб ! Покрай "бача" ше видиш това-онова...абе разнообразие си е...пък и някой лев :lol: ....зема да дойда и аз...ам  :bg::blink:

<{POST_SNAPBACK}>

И да напълниш куфара с тунинги като си идваш, там поне са без пари :)

<{POST_SNAPBACK}>

roadracer, идвай, а ти майна ми прати няколко куфара, че и ти да не си назад :)

Иначе за разнообразието и аз се надявам, както се надявам да видя нещо от сорта на garage made Honda :lol:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest F18 Hornet
:blink: радвам се за теб -всяка възможност тряаа се използва-аз се чуствам жив само като пътувам-аре попътен вятър :) ,успех и здраве

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ma4o

евала пич :lol: и да си докараш някоя резячка от там :blink::)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest BRENDEL

евалата пичччч...... и аз взех и заминавам о6те май желая ти попътен вятър и да разказва6 като се върнеш

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest clockerman

честито ... и да не забравиш форума :confused:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest iceman1234

Попътен вятър и да знаеш, че без бачкане нищо няма да се получи! Моята хубавица е резултат от такова преживяване, така че съм доволен от гурбет-а! Успех на тазгодишната партида! :confused: Ще ви чакаме, да се похвалите с тунингите или новите Хондета! :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Didko

Много ми е весело...

<{POST_SNAPBACK}>

Пич, на колко си години? Ако си чукнал 21-22 не ти завиждам, даже напротив - съжелявам те! Сори, че малко така като родител те мъмря, ама това е моето виждане по въпроса с Work & Travel - ите. Виж да пратиш някое хлапе на 16-18г. да слугува - айде как да е. Аз бачкам от 9-ти клас. Бил съм дърводелец (2 лета), строителство (n лета), железария (1 лято в сервиз за ремаркета на тирове!)... И така с всяко изминало лято разбирах, че тая работа не ме влече. Както и да е - станах 3-ти, 4-ти курс студент и поех пътя, който следвам и до днес. Срам ме е млади и умни хора, да ходят да лижат задници в странство на тъпите янки... Пък и не само - имам приятели дето се кефят да берат броколи по островите :confused: пък са завършили МИО например... Е за к'во бе батко? Броколи и чинии и без образование се действат.

П.П> Успех ти желая все пак и да се върнеш жив и здрав! :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest F18 Hornet

Много ми е весело...

<{POST_SNAPBACK}>

Пич, на колко си години? Ако си чукнал 21-22 не ти завиждам, даже напротив - съжелявам те! Сори, че малко така като родител те мъмря, ама това е моето виждане по въпроса с Work & Travel - ите. Виж да пратиш някое хлапе на 16-18г. да слугува - айде как да е. Аз бачкам от 9-ти клас. Бил съм дърводелец (2 лета), строителство (n лета), железария (1 лято в сервиз за ремаркета на тирове!)... И така с всяко изминало лято разбирах, че тая работа не ме влече. Както и да е - станах 3-ти, 4-ти курс студент и поех пътя, който следвам и до днес. Срам ме е млади и умни хора, да ходят да лижат задници в странство на тъпите янки... Пък и не само - имам приятели дето се кефят да берат броколи по островите :) пък са завършили МИО например... Е за к'во бе батко? Броколи и чинии и без образование се действат.

П.П> Успех ти желая все пак и да се върнеш жив и здрав! ;)

<{POST_SNAPBACK}>

не съм съгласен - това е опит откъдето и да го погледнеш-и в личен и в професионален и във общ план -няма лесен бизнес -ти не го съди за избора му-.Пък и тва с "лизането " е абсолютно неуместно -нима да слугуваш на пост комунистически креатури ,харчещи само червени пари /от лукановите куфарчета/и мислещи се за капиталисти е особено достойно...

полза се извлича от всяка ситуация -особено в чужбина -не казвам че е лесно -но е полезно:confused:който е пътувал -той може да разправя ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest surr3a1

Абе така и не разбрахме къде ще ходи момчето...В кой щат си бате?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ZERO

Много ми е весело...

<{POST_SNAPBACK}>

Пич, на колко си години? Ако си чукнал 21-22 не ти завиждам, даже напротив - съжелявам те! Сори, че малко така като родител те мъмря, ама това е моето виждане по въпроса с Work & Travel - ите. Виж да пратиш някое хлапе на 16-18г. да слугува - айде как да е. Аз бачкам от 9-ти клас. Бил съм дърводелец (2 лета), строителство (n лета), железария (1 лято в сервиз за ремаркета на тирове!)... И така с всяко изминало лято разбирах, че тая работа не ме влече. Както и да е - станах 3-ти, 4-ти курс студент и поех пътя, който следвам и до днес. Срам ме е млади и умни хора, да ходят да лижат задници в странство на тъпите янки... Пък и не само - имам приятели дето се кефят да берат броколи по островите :dunno: пък са завършили МИО например... Е за к'во бе батко? Броколи и чинии и без образование се действат.

П.П> Успех ти желая все пак и да се върнеш жив и здрав! :D

<{POST_SNAPBACK}>

е че вместо да мери улиците цяло лято, защо да не изкара едни 10 хилки в зелено примерно :P и да види някои интересни работи :P

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest dancing_niki

Много ми е весело...

<{POST_SNAPBACK}>

Пич, на колко си години? Ако си чукнал 21-22 не ти завиждам, даже напротив - съжелявам те! Сори, че малко така като родител те мъмря, ама това е моето виждане по въпроса с Work & Travel - ите. Виж да пратиш някое хлапе на 16-18г. да слугува - айде как да е. Аз бачкам от 9-ти клас. Бил съм дърводелец (2 лета), строителство (n лета), железария (1 лято в сервиз за ремаркета на тирове!)... И така с всяко изминало лято разбирах, че тая работа не ме влече. Както и да е - станах 3-ти, 4-ти курс студент и поех пътя, който следвам и до днес. Срам ме е млади и умни хора, да ходят да лижат задници в странство на тъпите янки... Пък и не само - имам приятели дето се кефят да берат броколи по островите :rolleyes: пък са завършили МИО например... Е за к'во бе батко? Броколи и чинии и без образование се действат.

<{POST_SNAPBACK}>

Опа, малко бях на закриване на сезона по ски в Банско, та съм ви изпуснал дирите. Оценявам все пак загрижеността ти и ще се опитам да извлека нещо от нея и да го приложа все пак.

Абе така и не разбрахме къде ще ходи момчето...

В кой щат си бате?

<{POST_SNAPBACK}>

Заминавам за Cape Cod, Orleans, MA.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest dancing_niki

Много ми е весело...

<{POST_SNAPBACK}>

Пич, на колко си години? Ако си чукнал 21-22 не ти завиждам, даже напротив - съжелявам те! Сори, че малко така като родител те мъмря, ама това е моето виждане по въпроса с Work & Travel - ите. Виж да пратиш някое хлапе на 16-18г. да слугува - айде как да е. Аз бачкам от 9-ти клас. Бил съм дърводелец (2 лета), строителство (n лета), железария (1 лято в сервиз за ремаркета на тирове!)... И така с всяко изминало лято разбирах, че тая работа не ме влече. Както и да е - станах 3-ти, 4-ти курс студент и поех пътя, който следвам и до днес. Срам ме е млади и умни хора, да ходят да лижат задници в странство на тъпите янки... Пък и не само - имам приятели дето се кефят да берат броколи по островите :rolleyes: пък са завършили МИО например... Е за к'во бе батко? Броколи и чинии и без образование се действат.

<{POST_SNAPBACK}>

Опа, малко бях на закриване на сезона по ски в Банско, та съм ви изпуснал дирите. Оценявам все пак загрижеността ти и ще се опитам да извлека нещо от нея и да го приложа все пак.

Абе така и не разбрахме къде ще ходи момчето...

В кой щат си бате?

<{POST_SNAPBACK}>

Заминавам за Cape Cod, Orleans, MA.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest dancing_niki

Алелелелелелелелеле народееееееееееееееее............., тези 2 седмици се разбивам от кеф направо. Миналата седмица аз взех визата, а днес най-голямата любов на моя живот също взе, даже беше първата виза за седмицата, че я извикали първа на интервю, а тя толкова се притесняваше милата. Та в общи линии нещата стоят по следния начин: И аз и приятелката ми заминаваме за чузденеция, за през лятото и се надяваме да си изкараме хубаво. Пък какво ще излезне? И аз не знам! !!!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...