Jump to content
Essential

Китайска турбина ?!?!

Recommended Posts

Здравейте колеги интересува ме вашето мнение относно китайските турбини. Заслужава ли си една такава инвестиция и би ли вършила добра работа въпросната турбина ?!?

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ще ти отговоря ако ти ми отговориш :D Харесал съм си две гуми и 1 сд , дали ще ми вършат работа точно тия ? :D:D:D

Редактирано от b18c-Ripper

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Извинявам се колега, да конкретизирам става дума за Т3/Т4 .http://maxspeed-bg.com/index.php?page=shop...t&Itemid=26. Примерно тази като пример. Ако ще бъде от значение двигателя е D16z6, но в случая ме интересива надежността на турбината, а не кита в който ще бъде включена.

Редактирано от Essential

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Мен ме интересува на какво налягане ще я караш :) Тази турбина става горе доло но за слаби налягания до 0,9 после адски бързо заминава ,почва да пуши в несвяст а в топло време при напън от твоя страна на колата може да ти задерат и лопатките,поради факта че е направена от не кой знае колко качествен материал и има доста голямо разширение,но ако е караш до 0,9 няма да имаш грижи.Ако обаче си решил да е слагаш за малък надув няма да има голяма файда от тази турбина ,защото ще си много лагав с нея,и 100 пъти по хубава работа би ти свършила една т25 или краен случай някоя т3ка :D ПП: За да ти кажат по точно дали ще ти е ок турбината,добре е да кажеш какви са ти плановете за колата ,налягания коне/какви ще гониш/,защото турбина се определя според това на какво налягане ще караш и каки коне ще гониш както и по кубатура на двг .

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ами колега в момента карам колата с Гарет Т25, на сток двигател и налягане 0.6 бара. Ще сменям карантията по двигателя и ми се искаше и малко по- голяма турбинка да взема, че тази Т25 до колко коня ще издържи ?!? Колата си я карам ежедневно като имам желание да се пробвам на аматъорските на Калояното, но за там имам доста хляб да изям :lol: Двигателя е D16z6, не бих отказал съвет и насока за по- голяма турбинка като не искам кола за права отсечка. Налягане което ще гоня е около 1.2-1.3 бара, а относно конете колкото повече толкова по- добре. Ще се радвам на съвет относно модел и размер на турбина която би била подходяща за кола която ще се кара на завои, а не само направо :lol:

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    No registered users viewing this page.

  • Предстоящи събития

    No upcoming events found
×
×
  • Създай нов...