Essential 9 #1 Публикувано 13 Октомври, 2010 Здравейте колеги интересува ме вашето мнение относно китайските турбини. Заслужава ли си една такава инвестиция и би ли вършила добра работа въпросната турбина ?!? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
GeFi's Garage 280 #2 Отговорено 13 Октомври, 2010 (Редактирано) Ще ти отговоря ако ти ми отговориш Харесал съм си две гуми и 1 сд , дали ще ми вършат работа точно тия ? :D:D Редактирано 13 Октомври, 2010 от b18c-Ripper Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Essential 9 #3 Отговорено 14 Октомври, 2010 (Редактирано) Извинявам се колега, да конкретизирам става дума за Т3/Т4 .http://maxspeed-bg.com/index.php?page=shop...t&Itemid=26. Примерно тази като пример. Ако ще бъде от значение двигателя е D16z6, но в случая ме интересива надежността на турбината, а не кита в който ще бъде включена. Редактирано 14 Октомври, 2010 от Essential Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Jeepers 41 #4 Отговорено 14 Октомври, 2010 Мен ме интересува на какво налягане ще я караш Тази турбина става горе доло но за слаби налягания до 0,9 после адски бързо заминава ,почва да пуши в несвяст а в топло време при напън от твоя страна на колата може да ти задерат и лопатките,поради факта че е направена от не кой знае колко качествен материал и има доста голямо разширение,но ако е караш до 0,9 няма да имаш грижи.Ако обаче си решил да е слагаш за малък надув няма да има голяма файда от тази турбина ,защото ще си много лагав с нея,и 100 пъти по хубава работа би ти свършила една т25 или краен случай някоя т3ка ПП: За да ти кажат по точно дали ще ти е ок турбината,добре е да кажеш какви са ти плановете за колата ,налягания коне/какви ще гониш/,защото турбина се определя според това на какво налягане ще караш и каки коне ще гониш както и по кубатура на двг . Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Essential 9 #5 Отговорено 14 Октомври, 2010 Ами колега в момента карам колата с Гарет Т25, на сток двигател и налягане 0.6 бара. Ще сменям карантията по двигателя и ми се искаше и малко по- голяма турбинка да взема, че тази Т25 до колко коня ще издържи ?!? Колата си я карам ежедневно като имам желание да се пробвам на аматъорските на Калояното, но за там имам доста хляб да изям Двигателя е D16z6, не бих отказал съвет и насока за по- голяма турбинка като не искам кола за права отсечка. Налягане което ще гоня е около 1.2-1.3 бара, а относно конете колкото повече толкова по- добре. Ще се радвам на съвет относно модел и размер на турбина която би била подходяща за кола която ще се кара на завои, а не само направо Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове