Jump to content
Борислав

Светва ми чека Ф20б6

Recommended Posts

Дайте савет от какво може да е това светване на чека.Споредмен е от газта обаче до сега съм нямал проблеми захладне и почна да свети. Като откача акомулатора за 5 мин. и после като си го закача и запаля несвети и след ден два каране пак светне.Като сложиха газовата ми светкаше така няколко пъти доката я цинтроват и после нямах ядове до сега.Предполагам пак ще е от нея ама незнам какво да правя за да се оправи. утре ще ходя до газаджията да видя какво ще каже той.А и разхода ми качи на газ на бензин незнам несъм засичал.Преди като е цинтровахме ми даваше че засича ламда сондата и като овеличихме гаста и се оправи не ми е светкала повече ама с тоя студ пак се обърка нещо.Дайте савет какво може да е.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Дайте савет от какво може да е това светване на чека.Споредмен е от газта обаче до сега съм нямал проблеми захладне и почна да свети. Като откача акомулатора за 5 мин. и после като си го закача и запаля несвети и след ден два каране пак светне.Като сложиха газовата ми светкаше така няколко пъти доката я цинтроват и после нямах ядове до сега.Предполагам пак ще е от нея ама незнам какво да правя за да се оправи. утре ще ходя до газаджията да видя какво ще каже той.А и разхода ми качи на газ на бензин незнам несъм засичал.Преди като е цинтровахме ми даваше че засича ламда сондата и като овеличихме гаста и се оправи не ми е светкала повече ама с тоя студ пак се обърка нещо.Дайте савет какво може да е.

Да помоля модовете да ми преместят темата в технически въпроси, че незнам как се е озовала тука уж е пуснах там а как се озова тука незнам.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Да помоля модовете да ми преместят темата в технически въпроси, че незнам как се е озовала тука уж е пуснах там а как се озова тука незнам.
То се е видяло че май няма никой да ми премести темата пускам си и в другия раздел.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

като минат студовете ще се оправи Публикувано изображение (студения въздух има по голям обем) освен ако ламбдата не си е заминала

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

(студения въздух има по голям обем)

Какво има по-студения въздух?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...