martennis 0 #1 Публикувано 11 Октомври, 2010 Здравейте!Преди време гледах едно клипче във vbox как да си направим ринговете.....Само на можах да разбера каква е тази тръбичка и съответно от къде мога да си намеря такава...Та въпроса ми е дали някой се е занимавал с това и дали има представа от къде мога да намеря такава пластмасова по-скоро пръчица(защото всъщност е плътна, а не куха), която като се нагрее да не се разтапя и да заема форми? Благодаря предварително. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
KrasIs7a 81 #2 Отговорено 11 Октомври, 2010 в практикер или в мосю бриколаж - това е пръчка за щори Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
gothic_fan 1 #3 Отговорено 12 Октомври, 2010 Колега, тези пръчки бяха ок преди няколко години, но проблема при тях е че не светят достатъчно силно и равномерно,според мен няма да ти хареса крайния резултат. Този вариант е по-удачен: !!! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
martennis 0 #4 Отговорено 12 Октомври, 2010 хммммммм много добра алтернатива....харесва ми много Ще съм ти още по-благодарен ако дадеш малко подробности как то4но се изработва или ги има направо сток Благодаря предварително Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
martennis 0 #5 Отговорено 12 Октомври, 2010 Добре....това са диодни ленти до колкото успях да разбера от ровенето ми изнета.....само че изниква въпроса как са огънати в кръг....как да го кажа...напречно на сечението...? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Васил Влахов 154 #6 Отговорено 12 Октомври, 2010 ... дано ви свърши работа това....http://motors.shop.ebay.com/__?_from=R40&a...yes&_sacat= Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
gothic_fan 1 #7 Отговорено 18 Октомври, 2010 Имам един комплект останал,като снимания, но пръстените са с малко по-голям диаметър. Всички пръстени,които се предлагат, са само 1 цвят, докато тези са ми ги правили по поеъчка и могат да си сменят цвета с дистанционното,което е в комплекта Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове