devious 0 #1 Публикувано 11 Октомври, 2010 Здравейте,колеги.Понеже след около 2 дни ми изпада да бартеросам 1 Мазда Мх-3 за 1 Хонда Сивик 5-та ген. хеч, та въпроса ми е следния ако някой от ваз има впечатления или някакви не добри отзиви да ги сподели с мен за което,ще съм много благодарен.Хондата е с 1.3 двигател 75к.с. и както повечето от вас знаят е карбуратор дайте съвети и предложения да дам ли маздата или не :? защото все още се колебая. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Bai_Georgi 47 #2 Отговорено 12 Октомври, 2010 Tук е нормално да ти кажат да вземеш Хондата. Все пак е хубаво колегите с такъв мотор и генерация да споделят мнение и да те насочат. Успех. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Barito 3 #3 Отговорено 12 Октомври, 2010 Здрасти, 5 генерация е колата -дизаин и качество. Частите вече са евтини ,пьк и в форума има всичко особено за тази генерация .Недостатьци ниска и тясно особено багажното отделение ,но това не е недостатьк Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
chris_barnes 1296 #4 Отговорено 12 Октомври, 2010 Аз пък доколкото виждам все пак имаш и Honda и Mazda. Бих те посъветвал да си запазиш Mazda-та, или поне да търсиш Honda която да не е карб, ако мислиш за тунинг по-натам.Успех! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове