Jump to content
Guest greenwather

АПЕЛ КЪМ ВСИЧКИ

Recommended Posts

Guest greenwather

Колеги и колежки ,моля ви за пореден път оправете си профилите не е никак трудно . Напишете поне от каде сте ,не виждам нищо срамно в това човек да каже от каде е ! Много е неприятно да търсиш някой и той да не е написал нищо за себе си . Аз в момента имам този проблем с колегата Чикирики :blink: Особенно за раздела Купува -Продава е наложително да може да се види на всеки в профила от каде е .На колегите ,които вече са го направили БЛАГОДАРЯ :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest roadracer

На колегите ,които вече са го направили БЛАГОДАРЯ

Моля ! :blink:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest benji_crx

Колеги и колежки ,моля ви за пореден път оправете си профилите не е никак трудно . Напишете поне от каде сте ,не виждам нищо срамно в това човек да каже от каде е ! Много е неприятно да търсиш някой и той да не е написал нищо за себе си . Аз в момента имам този проблем с колегата Чикирики  :D

Особенно за раздела Купува -Продава е наложително да може да се види на всеки в профила от каде е  .

На колегите ,които вече са го направили БЛАГОДАРЯ  :D

<{POST_SNAPBACK}>

ДАНО ТЕ ЧУЯТ. не се иска много :blink: попълнете си градът поне много по лесно и по приятно е за всички все пак сме в един клуб

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ma4o

дано има ефек :D и аз се вбесявам от това :D а е толкова лесно :blink:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest VTEC Inside

Аз предлагам Име, Местожителство ,а и Рожденна дата също да са задължителни полетал Не знам дали може да стане. Модератора ще каже. А за настоящите да има предупреждение и наказание. Нищо лично против никой, но мисля че е неуважение от тяхна страна. Така мисля Аз!!! А защо пък тази тема да не е при важните?

Редактирано от VTEC Inside

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest group4dam

Колеги и колежки ,моля ви за пореден път оправете си профилите не е никак трудно . Напишете поне от каде сте ,не виждам нищо срамно в това човек да каже от каде е ! Много е неприятно да търсиш някой и той да не е написал нищо за себе си . Аз в момента имам този проблем с колегата Чикирики  ;)

Особенно за раздела Купува -Продава е наложително да може да се види на всеки в профила от каде е  .

На колегите ,които вече са го направили БЛАГОДАРЯ  ;)

<{POST_SNAPBACK}>

от Варна е

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Да повдигнем темата белким е за добро ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Greenwater

Да повдигнем темата белким е за добро ;)

темата е повдигана на няколко пъти и помага но в тесни граници :dry:
това е така защото много станаха хондаджийте ,лека полека ще станем повече от голфаджийте :lol:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Nikolcho

Аиде бе колеги послушайте хората и си оправете ПРОФИЛИТЕ аз дори си сложих аватар ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...