Jump to content
PETROFF

КАТ ВИДИН

Recommended Posts

Хондаджий от ВИДИН, подавам Ви поредното инфо за анрхията и безсилието в КАТ - ВИДИН;)!;)!За пореден път г-н Красимир Живков доказва ,че не умее да се справи с положението / ситуацията в кат.Продължава да се държи непрофесионално и аругантно с гражданите.Подавам Ви този сигнал от името на 40 човека, имам поименен списък на всички които са обиждани от рода на ( ИЗМЕКЯРИ, ПРОСЯЦИ, ЦИГАНИ,ЛАКОМИЙ ) другите обиди ме е срам да ги кажа. Това ,че се регистрират коли на румънски гражадани, не не прави второ качество хора,от три (3 ) дни нито един автомобил не е влязъл за регистрация, разбирайте на румънци:) Защо??? Опитва ме се от дни ,КРАСИМИР ЖИВКОВ или ВЛАДИМИР ГЕРАСИМОВ да ни кажат поне защо постъпват така с нас, но и двамата нямат отговор,въобще не желаят да се проведе диалог,да ни обяснят.Дори и Живков ни принуждават да паркираме колите си на платен паркинг срещу КАТ. Това ни навежда на мисълта за конфликт на интереси,като ни мотат умишлено 3-5 дни по 5 лева на ден,сметнете по колко пари са това за една кола,а там са около 60.Ако някой гражданин спре пред сградата на КАТ, му се съставя акт ( по нареждане ) от горе ,казват катаджийте. А,ако си приятел на ЖИВКОВ,няма актове,защо??? Закона не е ли за всички???Мислим ,че КАТ вече е частен, не е нормално когато си в отпуск да идваш и да вкарваш 3 коли и да обявяваш на всеслушание , че тези коли са на приятели и за тях няма да говорим,а същите след регистрация са в автокъща най накрая на бул.''ПАНОНИЯ''. Да не говорим, че няма и една чешма ,т.е. имаше ама Живков реши, че си е негова и я загради с решетка и мрежа за по сигурно,може би по грамадски манталитет.А за тоалетна да не говорим там около района на КАТ вече е минирано и оплискано до дупка:)!! И най накрая офицерите КРАСИМИР ЖИВКОВ и АНАТОЛИ ЦВЕТИЧОВ най нагло управляват колите си без технически преглед за първия, и без технически преглед и застраховка Г.О за втория. В разговор с ВАНЬО :angry: ДИМИТРОВ ми се каза ,че са взети мерки , ама без ефект както видях аз и още 39 души, до кога???? Ако ходите до Кат си вземете гърне, бутилка с вода, сапун, гумени ботуши и шнорхел,ако имате сал най добре ще направите,ама шефовете си имат други проблеми,да навикват НОН стоп на подчинените си и да избиват комплекси за малоценност,като издават заповеди,ей така без смисъл,ама съм шеф де'т се вика,нали????? .Демек ''кой ще ме бутне мене,я ме вижте:):dry:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

братле, спри наркотиците :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Бе може да не е под наркоза,ама като гледам сериозно му е писнало! Подкрепям го и вярвам че е така както го казва,но какво можем да направим ние по тоя въпрос! Дори да тръгне срещу тях с жалби и тем подобни работи до никъде няма да стигне,защото знам какво става с подадените жалби! И аз съм имал такива случаи! На полицая единствено му се слага някво мижаво наказание и това е! Просто незнам как ще се оправи,но тук няма кои да му помогне!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...