PETROFF 0 #1 Публикувано 7 Октомври, 2010 Хондаджий от ВИДИН, подавам Ви поредното инфо за анрхията и безсилието в КАТ - ВИДИН!!За пореден път г-н Красимир Живков доказва ,че не умее да се справи с положението / ситуацията в кат.Продължава да се държи непрофесионално и аругантно с гражданите.Подавам Ви този сигнал от името на 40 човека, имам поименен списък на всички които са обиждани от рода на ( ИЗМЕКЯРИ, ПРОСЯЦИ, ЦИГАНИ,ЛАКОМИЙ ) другите обиди ме е срам да ги кажа. Това ,че се регистрират коли на румънски гражадани, не не прави второ качество хора,от три (3 ) дни нито един автомобил не е влязъл за регистрация, разбирайте на румънци Защо??? Опитва ме се от дни ,КРАСИМИР ЖИВКОВ или ВЛАДИМИР ГЕРАСИМОВ да ни кажат поне защо постъпват така с нас, но и двамата нямат отговор,въобще не желаят да се проведе диалог,да ни обяснят.Дори и Живков ни принуждават да паркираме колите си на платен паркинг срещу КАТ. Това ни навежда на мисълта за конфликт на интереси,като ни мотат умишлено 3-5 дни по 5 лева на ден,сметнете по колко пари са това за една кола,а там са около 60.Ако някой гражданин спре пред сградата на КАТ, му се съставя акт ( по нареждане ) от горе ,казват катаджийте. А,ако си приятел на ЖИВКОВ,няма актове,защо??? Закона не е ли за всички???Мислим ,че КАТ вече е частен, не е нормално когато си в отпуск да идваш и да вкарваш 3 коли и да обявяваш на всеслушание , че тези коли са на приятели и за тях няма да говорим,а същите след регистрация са в автокъща най накрая на бул.''ПАНОНИЯ''. Да не говорим, че няма и една чешма ,т.е. имаше ама Живков реши, че си е негова и я загради с решетка и мрежа за по сигурно,може би по грамадски манталитет.А за тоалетна да не говорим там около района на КАТ вече е минирано и оплискано до дупка!! И най накрая офицерите КРАСИМИР ЖИВКОВ и АНАТОЛИ ЦВЕТИЧОВ най нагло управляват колите си без технически преглед за първия, и без технически преглед и застраховка Г.О за втория. В разговор с ВАНЬО ДИМИТРОВ ми се каза ,че са взети мерки , ама без ефект както видях аз и още 39 души, до кога???? Ако ходите до Кат си вземете гърне, бутилка с вода, сапун, гумени ботуши и шнорхел,ако имате сал най добре ще направите,ама шефовете си имат други проблеми,да навикват НОН стоп на подчинените си и да избиват комплекси за малоценност,като издават заповеди,ей така без смисъл,ама съм шеф де'т се вика,нали????? .Демек ''кой ще ме бутне мене,я ме вижте Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Sa8o 63 #2 Отговорено 7 Октомври, 2010 братле, спри наркотиците Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
rEsPeCtiVe 148 #3 Отговорено 7 Октомври, 2010 Бе може да не е под наркоза,ама като гледам сериозно му е писнало! Подкрепям го и вярвам че е така както го казва,но какво можем да направим ние по тоя въпрос! Дори да тръгне срещу тях с жалби и тем подобни работи до никъде няма да стигне,защото знам какво става с подадените жалби! И аз съм имал такива случаи! На полицая единствено му се слага някво мижаво наказание и това е! Просто незнам как ще се оправи,но тук няма кои да му помогне! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове