Jump to content
Guest civic1.5

скоростна куъия

Recommended Posts

Guest civic1.5
:blink: на брат ми му 6умиат лагерите на парви4ния вал на скоростната кутия някои сменял ли за да кайе как става, намират ли се тези лагери по магазините и дали ги има вав вариянт в по тежка серия. Двегателя е д15б2. Предварително :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ma4o

:D на брат ми му 6умиат лагерите на парви4ния вал на скоростната кутия някои сменял ли за да кайе как става, намират ли се тези лагери по магазините и дали ги има вав вариянт в по тежка серия. Двегателя е д15б2. Предварително :D

<{POST_SNAPBACK}>

ако не намериш, Дарко(darcosi) продава ск. кутии :blink:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest cls

Ако не се лъжа скоростната на д15б2 е S20 като на д13.Аз съм сменял лагери на първичния вал при Омбре.Към 150 лева ми излязоха ако не се лъжа.Намират се не е проблем,за по-тежка серия незнам май няма.Не е въобще проблем да се сменят не се притеснявай.Поне при мен всичко мина гладко и сега вече няма шумове.Успех!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest NCN

:blink: на брат ми му 6умиат лагерите на парви4ния вал на скоростната кутия някои сменял ли за да кайе как става, намират ли се тези лагери по магазините и дали ги има вав вариянт в по тежка серия. Двегателя е д15б2. Предварително :D

<{POST_SNAPBACK}>

За по-тежка серия мисълта я забрави, защото просто няма да има къде да ги сложиш - с други габарити са, а пък мосля че лагерите са специфична серия(автомобилна) а не индустриялна и вероятноста да намериш нещо подобно е нищожна. Японците са си ги измислили, вече от теб зависи какви лагери с какъв произход ще си сложиш - Японски, Китайски и др. макар като произход да нямаш кой занай какъв избор. Редактирано от NCN

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest BasiDi

За по-тежка серия мисълта я забрави, защото просто няма да има къде да ги сложиш - с други габарити са, а пък мосля че лагерите са специфична серия(автомобилна) а не индустриялна и вероятноста да намериш нещо подобно е нищожна. Японците са си ги измислили, вече от теб зависи какви лагери с какъв произход ще си сложиш - Японски, Китайски и др. макар като произход да нямаш кой занай какъв избор.

<{POST_SNAPBACK}>

По свестните магазини за лагери се намират, цената последно беше между 15-20 лева, оригиналните са около 45-50. Освен това стават от някакво Рено, обаче не помня от какъв модел точно :blink:

Смяната не е кой знае каква философия, стига да си внимателен и да не си в кръжока "пречат ми ръцете". И да ти се занимава :) В противен случай - най-добре потърси майстор.

П.С. френските са с пластмасов сепаратор, но това да не те притеснява. Виждал съм и тайвански, но по-добре не експериментирай с тях.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest civic1.5
:blink: ЕДНО ГОЛИАМО БЛАГОДАРИЯ ФЕНОВЕ

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found