Jump to content
Guest kosio

Още един ентусиаст...май

Recommended Posts

Guest kosio

Май фенклубът на Honda се е сдобил с още един човечец в мое лице...казвам, че доказателство за това има само в главата ми, но скоро се надявам да го има и в гаража ми... И понеже не разбирам чак толкова, ще се надявам на вашата помощ в това така приятно начинание :blink: Колкото до избора - някаква необяснима привързаност изпитвам към петото поколение на добрия стар Civic...харесах си един от братска Германия, но не ме огря и сега съм се насочил към бг-пазара, Горублене е terra incognita и съм казал, че там няма да отида, затова се надявам да помагате вие тука...няма да са ми излишни всякакви съвети и препоръки, за които ви благодаря предварително...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest iceman1234

Разгледай форума Купува/Продава, ако не се лъжа има някоя друга бройка там, която си търси нов собственик!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest roadracer

Добре си се насочил ....5 ген. е добър избор...само че моя съвет e ako не си ограничен откъм кинтите....зимай с мотор мин 125 к.с. или така наречения D16Z6...едновалов VTEC.....пълен инжекцион и т.н. Истината е ,че обикаляне и гледане му е "майката" ! Успех ! :blink:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ma4o

Добре си се насочил ....5 ген. е добър избор...само че моя съвет e ako не си ограничен откъм кинтите....зимай с мотор мин 125 к.с. или така наречения D16Z6...едновалов VTEC.....пълен инжекцион и т.н. Истината е ,че обикаляне и гледане му е "майката" ! Успех ! :blink:

<{POST_SNAPBACK}>

и аз споделям това мнение :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest kosio

да бе, тва ми е ясно, но "съм ограничен" :blink: за жалост до 5к... а я кажете къде е тва обикаляне, разгледах де що има обяви из нета, няколко пъти ударих на камък и ся пак се оглеждам, но се пак...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest 1net

Кротни се малко, че от бързане нищо хубаво не излиза :blink:преглеждай редовно Купува/Продава и като/ако намериш колица, хващаш собственика и отиваш на огледче при Омбре.ПРОСТО НЕ БЪРЗАЙ

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest kosio

ок, слушам и изпълнявам...то така или иначе, като бързах нищо не намерих...сега се въоръжих с търпение...поне се наявам да е така ... :blink:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest triegger

да бе, тва ми е ясно, но "съм ограничен" :blink: за жалост до 5к...

а я кажете къде е тва обикаляне, разгледах де що има обяви из нета, няколко пъти ударих на камък и ся пак се оглеждам, но се пак...

<{POST_SNAPBACK}>

Знам една на околовръсното 95 год хечбек червена. нищо повече ако искаш ми се обади да ти обясня в коя автокъща точно е

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...