Guest Spectator #1 Публикувано 6 Април, 2006 Да попитам и аз колегите от Варна какво ще кажат за това?Някаква история има ли таз кола и струва ли си да се вземе? Благодаря предварително за отговорите Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Dragi4 #2 Отговорено 6 Април, 2006 Аз никога не съм я виждал тая кола Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest shestia #3 Отговорено 6 Април, 2006 (Редактирано) 16.... не съм сигурен само дали парите си заслужават за тази кола, иначе аз съм от София и друго не мога да кажа, но на снимка никога не изглежда така както е в действителност, отиди и я виж на място! пп. А 7/100 харчи сама ако я пуснеш надолу по инерция и то доста дълга инерция! Редактирано 6 Април, 2006 от shestia Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest chikiriki #4 Отговорено 6 Април, 2006 цената е реална разхода също ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest edikoisi #5 Отговорено 6 Април, 2006 7/100 да се скъсаш няма да стане ...но пак ако искаш такъв разход не е това колата..за цената незнам но за мен е нереална Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Dechko #6 Отговорено 6 Април, 2006 (Редактирано) Редактирано 6 Април, 2006 от Dechko Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Krelion #7 Отговорено 6 Април, 2006 Тоя разход го забрави просто.Моята харчи десятка без да я юркам а е 125кс......Смятай 160!!! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest group4dam #8 Отговорено 7 Април, 2006 Аз никога не съм я виждал тая кола <{POST_SNAPBACK}> Само на луд не се прави това е твоята зелената само че си я оправил Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest THUNDER #9 Отговорено 7 Април, 2006 Защо си мисля, че ЗНАМ това-онова за въпросната кола ...Ако искаш ми се обади на 0885/ 666 134 и ще проверим дали е така Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Dragi4 #10 Отговорено 7 Април, 2006 Аз никога не съм я виждал тая кола <{POST_SNAPBACK}> Само на луд не се прави това е твоята зелената само че си я оправил <{POST_SNAPBACK}> Ейй не може6 да си мъл4и6... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Spectator #11 Отговорено 7 Април, 2006 (Редактирано) Аз разход 7/100 не търся. Ако е 7 извънградско и 12 градско ме устройва.Цената какво значи да е нереална? Колко върви една такава? Като знам че ако я внеса от чужбина само 5000 мито и ДДС има, според мен не е много далеч от реалната.Повече се интересувам има ли удари и разни други повреди.Знам че ако се обадя на продавача ще каже че е перфектна Иначе съм на 100 км. от Варна и не ми пречи да прескоча да я видя.А ако някой знае нещо (лошо) за нея и си мълчи, значи форума не е това което съм очаквал Редактирано 7 Април, 2006 от Spectator Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Dragi4 #12 Отговорено 7 Април, 2006 Защо си мисля, че ЗНАМ това-онова за въпросната кола ... Ако искаш ми се обади на 0885/ 666 134 и ще проверим дали е така <{POST_SNAPBACK}> Би ли споделил твойте съмнения тука,4е виж 4овека се съмнява в нас(Варненци) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest ALEXANDER 1 #13 Отговорено 7 Април, 2006 Аз разход 7/100 не търся. Ако е 7 извънградско и 12 градско ме устройва. Цената какво значи да е нереална? Колко върви една такава? Като знам че ако я внеса от чужбина само 5000 мито и ДДС има, според мен не е много далеч от реалната. Повече се интересувам има ли удари и разни други повреди. Знам че ако се обадя на продавача ще каже че е перфектна Иначе съм на 100 км. от Варна и не ми пречи да прескоча да я видя. А ако някой знае нещо (лошо) за нея и си мълчи, значи форума не е това което съм очаквал <{POST_SNAPBACK}> Мой харчи си толкова колкото пише но преди се продаваше по "друг" начин. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Dragi4 #14 Отговорено 7 Април, 2006 Александър 1 преди време се продава6е ударен седан зелен VTI,но той няма ни6то об6то с този от снимката. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Spectator #15 Отговорено 8 Април, 2006 Мой харчи си толкова колкото пише но преди се продаваше по "друг" начин. <{POST_SNAPBACK}> И по какъв начин по-точно се продаваше? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest gdd #16 Отговорено 9 Април, 2006 Problema na tazi kola e edinstveno che e karana v BG nai-veroqtno okachvaneto ima nujda ili skoro shte ima nujda ot remont.6 godini po nashte pytishta ne sa shega rabota. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Tino #17 Отговорено 9 Април, 2006 Problema na tazi kola e edinstveno che e karana v BG nai-veroqtno okachvaneto ima nujda ili skoro shte ima nujda ot remont. 6 godini po nashte pytishta ne sa shega rabota. <{POST_SNAPBACK}> Това изобщо не е база за сравнение квокато е карана в България , да не я е карал по кърищата или на село в ливадата Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest tinki #18 Отговорено 9 Април, 2006 без обстоен оглед си есамо догадки и загадкии 1 месец да е карана пак може да е боклук всичко е въпрос на подръжка Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Spectator #19 Отговорено 12 Април, 2006 И така разбирам че никой от Варна не знае нищо за тази кола и никой не е отишъл да я погледне така от мерак поне? Както и да е, ако ида да я видя, кажете някой майстор да я погледне във Варна? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest shestia #20 Отговорено 12 Април, 2006 Няма значение че никой не я е виждал, ходи и я виж ти на място, това не значи че колата е лоша, въпреки че пак да кажа, май е с една идея по-скъпичка, поне според мен. В София например сега дочух че някъв пич си купил наскоро бяла вти-ка хечбек 5-та ген. Някой тази кола дали я е виждал защото аз като гледам никой не се е похвалил! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове