martin_rd 0 #1 Публикувано 5 Октомври, 2010 Здравейте,моля препоръчайте ми добър шарнир и носач (горен десен ) за Пловдив на горе-доло добра цена за моето ЦР-В 2000 година Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
hondю 41 #2 Отговорено 5 Октомври, 2010 (Редактирано) Здравейте,моля препоръчайте ми добър шарнир и носач (горен десен ) за Пловдив на горе-доло добра цена за моето ЦР-В 2000 годинаНе знам колко са добри но аз сложих TWINS - JAPAN . Аз смених само горен шарнир. Цена около 30 лв. за шарнир и около 90лв. за носач. Това е от м-н Самурай. В Пловдив мисля че имат също магазин на БУЛ. "МАРИЯ ЛУИЗА"45. http://www.imi-bg.com/За издържливостта мнение мога да дам след зимата, ако изкара до тогава Редактирано 5 Октомври, 2010 от hondю Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
rEsPeCtiVe 148 #3 Отговорено 5 Октомври, 2010 (Редактирано) Тук в Велинград има един стругар които поправя старите и ги прави по здрави от новите и наи много ще ти излезе на 20-30лв ! Редактирано 5 Октомври, 2010 от rEsPeCtiVe Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове