Guest zmeq #1 Публикувано 6 Април, 2006 Здравеите момчета .След 2 месечно тарсене в сабота сам до Дупница и наи вероятно си взимам хондичка 97год. 1.5 в-тек 115 кс.Надявам се да ме приемете и ако може от сега да ми дадете малко инфо за хондарата.Преди 2 месеца си продадох старата хонда 1.5лси 92 год.Имах я 1 год. , а не знаех че саштествува този клуб сега вече знам и се надявам да се задаржа колкото може по далго в него,аз не се и самнявам де,защото като чета и виждам че всички сте много големи пичаги. Чао и ще пиша като я взема. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest NCN #2 Отговорено 6 Април, 2006 (Редактирано) Добре дошъл! Успех новата покупка и като я вземе да я снимаш та да я видим!П.П. Попълни си данните за форума! Редактирано 6 Април, 2006 от NCN Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest greenwather #3 Отговорено 6 Април, 2006 Добре дошъл! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest benji_crx #4 Отговорено 6 Април, 2006 Добре дошъл Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest GT 4G #5 Отговорено 6 Април, 2006 честита покупка и добре дошъл! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest didone #6 Отговорено 6 Април, 2006 добре дошъл много безаварийни км Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Maina 6th gen #7 Отговорено 6 Април, 2006 много добър, направо перфектен избор Дано да я харесаш и купиш и добре дощъл Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest tinki #8 Отговорено 6 Април, 2006 няма да се разочароваш добре дошъл Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest shestia #9 Отговорено 6 Април, 2006 Сменяш хонда с хонда! Звучи разумно! Добре дошъл, дано да е отлична количката и да те радва много! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest roadracer #10 Отговорено 6 Април, 2006 Добър избор ! Добре дошъл ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest zmeq #11 Отговорено 6 Април, 2006 Мерси на всички за начлната подкрепа , ако я взема ще пусна снимки да я видите , ама то няма какво да се гледа хубава е като всички хонди. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Policman #12 Отговорено 6 Април, 2006 Добре дошълУспех с новата кола и да я снимаш да я видим Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest VTEC Inside #13 Отговорено 6 Април, 2006 Добре дошъл Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest ma4o #14 Отговорено 6 Април, 2006 и от мен добре дошъл Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest dj_mi6o #15 Отговорено 7 Април, 2006 (Редактирано) Айде и от мен добре дошъл Редактирано 7 Април, 2006 от dj_mi6o Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest d15b2 #16 Отговорено 7 Април, 2006 добре дошъл аиначе в дупница явно е много на почит хондаза 10мин видях 6 броя Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове