blonker 0 #1 Публикувано 3 Октомври, 2010 Здравейте,току що се регистрирах, за да мога да ви попитам, т.е. да ви помоля да ми кажете, къде в района на Бояна/Павлово/Борово мога да намеря добър жичкаджия? Става дума за Хонда Сивик '98. Разбира се може и друг квартал да е, но горе долу близо до споменатите. Благодаря ) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pgh 6 #2 Отговорено 3 Октомври, 2010 (Редактирано) Добре дошъл По-добре кажи какво имаш да ти се прави, защото от жичкаджия до друг има разлика. Знам един до семинарията карал съм при него 3 коли за проблеми с аларми и с разни други дреболии по модули, и машинки за вдигане стъклано не знам какъв ти е случая и дали той ще е подходящия за теб. Редактирано 3 Октомври, 2010 от pgh Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
blonker 0 #3 Отговорено 4 Октомври, 2010 Добре дошъл По-добре кажи какво имаш да ти се прави, защото от жичкаджия до друг има разлика. Знам един до семинарията карал съм при него 3 коли за проблеми с аларми и с разни други дреболии по модули, и машинки за вдигане стъклано не знам какъв ти е случая и дали той ще е подходящия за теб.Здрасти и мерси за отговора.не разбирам много от коли (жена съм) и ми кааха в един сервиз, че трябва да се обърна към жичкаджия, когато ги помолих да ми оправят таблото. проблема е, че копчетата (за климатика/парното) и другите НЕ светят. дори когато отварям моята врата на колата лампата не ми свети, светва от останалите 3 врати. ако мислиш, че трябва към друг вид специалист да се обърна, моля те кажи ми. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
MachineMan 1 #4 Отговорено 4 Октомври, 2010 На околомръсното и Любляна има един, като идваш от Павлово на светофара завиваш на дясно и след 20-30 метра от дясната страна му е сервиза. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
blonker 0 #5 Отговорено 4 Октомври, 2010 На околомръсното и Любляна има един, като идваш от Павлово на светофара завиваш на дясно и след 20-30 метра от дясната страна му е сервиза.Благодаря Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове