Jump to content
blonker

Жичкаджия

Recommended Posts

Здравейте,току що се регистрирах, за да мога да ви попитам, т.е. да ви помоля да ми кажете, къде в района на Бояна/Павлово/Борово мога да намеря добър жичкаджия? Става дума за Хонда Сивик '98. Разбира се може и друг квартал да е, но горе долу близо до споменатите. Благодаря :thumbs1:)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Добре дошъл :thumbs1:По-добре кажи какво имаш да ти се прави, защото от жичкаджия до друг има разлика. Знам един до семинарията карал съм при него 3 коли за проблеми с аларми и с разни други дреболии по модули, и машинки за вдигане стъклано не знам какъв ти е случая и дали той ще е подходящия за теб.

Редактирано от pgh

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Добре дошъл :PПо-добре кажи какво имаш да ти се прави, защото от жичкаджия до друг има разлика. Знам един до семинарията карал съм при него 3 коли за проблеми с аларми и с разни други дреболии по модули, и машинки за вдигане стъклано не знам какъв ти е случая и дали той ще е подходящия за теб.

Здрасти и мерси за отговора.не разбирам много от коли (жена съм) и ми кааха в един сервиз, че трябва да се обърна към жичкаджия, когато ги помолих да ми оправят таблото. проблема е, че копчетата (за климатика/парното) и другите НЕ светят. дори когато отварям моята врата на колата лампата не ми свети, светва от останалите 3 врати. ако мислиш, че трябва към друг вид специалист да се обърна, моля те кажи ми.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

На околомръсното и Любляна има един, като идваш от Павлово на светофара завиваш на дясно и след 20-30 метра от дясната страна му е сервиза.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

На околомръсното и Любляна има един, като идваш от Павлово на светофара завиваш на дясно и след 20-30 метра от дясната страна му е сервиза.

Благодаря :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...