Jump to content
Guest Mark Antoniy

МАНИЯЦИ........!

Recommended Posts

Guest Mark Antoniy
Публикувано (Редактирано)

В събота 08.05.2004се вдигам към варна на разходка! Ще тръгна към 10:00-14:00 часа в този период! Искам да се съберем и на организираната среща в варна на 09.05.2004 от 17:00 часа Който иска нека драсне в тази тема и да се присъедини към мен! Иска ми се да се съберем повече хора и да си направим един конвой към варна! ЯЯЯЯЯЯЯЯ........

Към варненци :

Помагайте за мястото!!!!

п.п. тръгвам от София!!!!

за контакти : 0898434341

Редактирано от Mark Antoniy

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest d15b2
Отговорено (Редактирано)

Браво само така!!!съберете се повечко хора, жалко че аз няма да съм с колата, но ако трябва и пеша ще дойда, няма как да пропусна.:angry:0899 809290 и аз съм емил

Редактирано от d15b2

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest emko

разбира се че ще помагаме :-)088 8947875 - Емил

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Hronos

В събота 08.05.2004се вдигам към варна на разходка! Ще тръгна към 10:00-14:00 часа в този период! Искам да се съберем и на организираната среща в варна на 09.05.2004 от 17:00 часа Който иска нека драсне в тази тема и да се присъедини към мен! Иска ми се да се съберем повече хора и да си направим един конвой към варна! ЯЯЯЯЯЯЯЯ........

Към варненци :

Помагайте за мястото!!!!

п.п. тръгвам от София!!!!

за контакти : 0898434341

Mark имам работа в Сл.Бряг,по принцип разтоянието е еднакво през Търново е км.480 а покрай Бургас е около 520км. В неделя сутринта съм в търговище както вече писах и после идвам във Варна.Ако искаш заедно можем да се влачим.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest PARADOX_sf

Ей...Станалисте като секта бе :cool: ...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest k_u_d_o_s

Вземате все пове4е да ме радвате :cool:))Чакаме ви и като дойдете да звъннете, ако нещто се омотате за място или каквото и да е във Варна пак звъннете - 0886 843767

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest DjSprite

хе хе носете си и бански ... 4е да се топнем в моренцето :D , ще се видим в неделя 100%..дано да е хубаво времето , ще направим и снимки ...и ще ги пратя директно по хората от София та да ги дадат където трябва за да се появят тук ......... :cool:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Mark Antoniy

E....... за ..би!!!!! Сам ще си пътувам! Тогава тая нощ тръгвам! И в неделия в 17:00 на полигона или квото е там!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest k_u_d_o_s

Aбе звънни в неделя на някой от нас(варненци) и ще те упътимZzz)d15b2 - какво стана ще идваш ли и ако да с какво?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest d15b2

Aбе звънни в неделя на някой от нас(варненци) и ще те упътимZzz)d15b2 - какво стана ще идваш ли и ако да с какво?

mi az ostanah bez kola za okolo edna sedmica taka 4e ako moje6 da me vzeme6 niakade ot 4ervenia kato trugva6 6te sum ti mnogo blagodaren Zzz

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest k_u_d_o_s

ok dnes 6te ti call da se razberem

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...