Guest Founder #1 Публикувано 5 Април, 2006 (Редактирано) до каква мощност достигна количката ти след поставяне на турбото ?ако евентуално си я качвал на диното де.от бая време ми се върти тоя въпрос из главата та сега се реших да попитами още нещо ще бъдеш ли готов до първото официално драг състезание на божура тази година Редактирано 5 Април, 2006 от Founder Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest darcosi #2 Отговорено 5 Април, 2006 колата не успях да я измеря за съжаление няма да е готова за първото състезание но за националната среща се надявам да е на линия Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Founder #3 Отговорено 5 Април, 2006 10x за отговора ще те чакаме с пълно боино на националната Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest paRADOx #4 Отговорено 5 Април, 2006 колата не успях да я измеря за съжаление няма да е готова за първото състезание но за националната среща се надявам да е на линия <{POST_SNAPBACK}> Нова ли си имаш вече?Съжалявам ако съм назад с ИНФО-то, но... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest darcosi #5 Отговорено 6 Април, 2006 да с нов civic 5gen съм ето малко снимкиснимки на новия сивик и как върви проекта Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest roadracer #6 Отговорено 6 Април, 2006 Проекта като гледам върви сериозно. ..ма най-много ми херсва от снимковия матриал тази папка: 15.03.2006/ Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest tinki #7 Отговорено 6 Април, 2006 дано всичко мине леко а резултатите да са тежки и не забравяи да пускаш от време на време по некое фото Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest shestia #8 Отговорено 6 Април, 2006 Колата със сигурност ще стане голяма, май скоро ще и инплантираш новия стар двигател, дано Дарко всичко ти е по план и да я подкараш скоро тази машина! На мене ми е много интересно как си го свалил двт-то едва ли не в домашни условия, до преди 5 минути си мислех че за целта ти трябва гараж и стенд + канал. На края преди да го извадиш купето ли се повдига и би ли ми казал заради любопитсвтото колко тежи един такъв двигател и с какво се носи примерно до мазето?!? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest THUNDER #9 Отговорено 7 Април, 2006 УСПЕХ на новия проект Дарко !Виждам, че точният мотор+ турбинатора са налични, значи резултатите ще са ... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest darcosi #10 Отговорено 7 Април, 2006 (Редактирано) моята кола не се прави по сервизи само ПРЕД БЛОКА преди двигателя го вадих и слагах с лост отгоре ама сега за втори път по този начин двигателя на земята и дигам купето първия пътвтория пъттрима човека го носил после в асансиора и готово :DVTEC-a е по тежък и четерима трудно го носим Редактирано 7 Април, 2006 от darcosi Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Dragi4 #11 Отговорено 7 Април, 2006 моята кола не се прави по сервизи само ПРЕД БЛОКА преди двигателя го вадих и слагах с лост отгоре ама сега за втори път по този начин двигателя на земята и дигам купето първия път втория път трима човека го носил после в асансиора и готово VTEC-a е по тежък и четерима трудно го носим <{POST_SNAPBACK}> Схемата ми е позната и работи перфектно Като има за носене викай Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest shestia #12 Отговорено 7 Април, 2006 А то иначе първо разглабяш и сваляш отдолу окачването, слагаш някаква подпора за двигатял, развиваш, вдигаш коша и махаш, така ли?! А след това като я оставиш без двг няма ли нещо опасност като е пред блока някой циганин да мине и я нещо фар или пък там нещо друго да си хареса?! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest ma4o #13 Отговорено 7 Април, 2006 А то иначе първо разглабяш и сваляш отдолу окачването, слагаш някаква подпора за двигатял, развиваш, вдигаш коша и махаш, така ли?! А след това като я оставиш без двг няма ли нещо опасност като е пред блока някой циганин да мине и я нещо фар или пък там нещо друго да си хареса?! <{POST_SNAPBACK}> и няма да стигне на далеч Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest buzy #14 Отговорено 8 Април, 2006 Darcosi ,щом не се знае със точност ,тогава колко предполагаш, че е достигнала 200 - 210hp ?? Dragi4 мой , а ти твоята замери ли я ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Dragi4 #15 Отговорено 9 Април, 2006 Ко да и меря на мойта ко4ина... На Дарко проекта е за 300+кс ако не се лъжа,4е даже ми обе6та като я направи да си разменим колите за 1 месец Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове