Alexandyr 2 #1 Публикувано 3 Октомври, 2010 Колеги, искам да си сменя генерацията( предно, средно, задно гърне)...в момента е с оригиналната(мисля че е 45мм, и вади ужасен звук), и започва да "издава багажа"(веднъж се пропука,но и направихме заварка, сега средното гърне се пропукало)..Не искам да бръмчи като самолет...да вади приятен звук(все пак и на дълги разстояния пътувам..Предложете ...диаметър? цени? и какъв вариант ще е най-добре. Мерси! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
K1r1L 860 #2 Отговорено 3 Октомври, 2010 Според мен оригиналната ти е на 36-40мм ... зависи какво ще правиш с колата дали ще я пипаш дали ще я караш стандартна ...ПО това трябва да се избере генерацията ти. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kiko 24 #3 Отговорено 3 Октомври, 2010 Разкажи какво мислиш да правиш по колата?Ако нищо-остани си със сток генерацията да не ти е шумна Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kraichev 21 #4 Отговорено 3 Октомври, 2010 и аз се интересивам от същото и не знам какво да правя и какво да пипам не може ли като за начало само генерацията ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Alexandyr 2 #5 Отговорено 4 Октомври, 2010 Като за начало мисля да и сложа пълна инжекция, по нататак витек глава...не ми трябва нещо шумно и дебело ..а по приятен спортен звук Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
МиШеЛиНчО 0 #6 Отговорено 5 Октомври, 2010 Отвори я цялата с 6-8 мм и даже с катализаторите се получава много лек спортен звук ... приятно за слушане и също така търпимо Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове