Jump to content
Guest radio_manbg

Питане за един Акорд

Recommended Posts

Guest radio_manbg

Ето за какво става на въпрос...вчера се разхождах и какво да видя...най-нечовешкият акорд(новите) не ви говоря за тунинг , джанти или тунинг на мотора ...целият беше обрисуван - демек задната страница , вратите и предният капак.Адски красиво нещо ви казвам рисунките бяха вълни (все едно бурно море) а най-уникалното се състоеше в предната врата едната от вълните придобиваше формата на глава на лъв...много красиво нещо..айде ако някой знае нещо за този автомобил или има снимки да пусне аз ще се пробвам да го снимам че единствените снимки са на телефона ми....

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest slus4o

Вчера я скивах тази колица от зад до багажника имаше лого на "Body Color" но аз принципно не ме кефат тия акорди по съм фен на предишния модел

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ma4o

Вчера я скивах тази колица от зад до багажника имаше лого на "Body Color" но аз принципно не ме кефат тия акорди по съм фен на предишния модел

<{POST_SNAPBACK}>

тои radio_manbg се кефи на рисунките ;) не толкова на колата :shy:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Yama

...вълни (все едно бурно море) а най-уникалното се състоеше в предната врата едната от вълните придобиваше формата на глава на лъв...

<{POST_SNAPBACK}>

Бее... всеки си има предпочитания!!! Аз лично бих се лишил от тия 25-30 коня дето ги дават пламъците и вълните, както не бих си обул гащи на пламъци и вълни ;) . Ма хората като се кефят :shy: !

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...