Jump to content
Guest REDPOWER

Розовия Делсол

Recommended Posts

Guest REDPOWER

Пичове трябва ми сериозна информация за тая кола.Кой както знае за нея,но със сигурност,защото имам интерес към нея.Заслужава ли си или не.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Saggita

Въпреки,че не съм пич и можеш да не искаш точно моето мнение,аз все пак ще се изкажа по въпроса...:lol:Този дел сол е моята мечта! :lol: Колата върви много,возила съм се и съм я каралаПристрастна съм обаче в мнението си за нея :lol: А ти защо директно не се свържеш със собственика,и да питаш каквото те интересува?И сервизи си има за тая работа,ако не ти е достатъчна информацията относно състоянието и.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest REDPOWER

А ти защо директно не се свържеш със собственика,и да питаш каквото те интересува?И сервизи си има за тая работа,ако не ти е достатъчна информацията относно състоянието и.

<{POST_SNAPBACK}>

Аз говорих с момчето,но както знаеш всеки един търговец си хвали стоката.Просто искам да знам как точно седят нещата с тая кола-тва е.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Tino

И аз съм карал колата :lol: и имам добри впечетления от нея , има забележки малко по интериора , но не е болка за умиране !!! Според мен си заслужава :lol:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Dominic

Не искам да развалям темата, но в секцията купува/продава бяха споменали, че е удряна и то май сериозно, ОБАЧЕ аз ти препоръчвам лично .... да видиш колата на място, да завъртиш кръгче и да прецениш дали е добре направена, САМО ти можеш да си прецениш. :lol:Успех, дано е удачна. Хубава е колата - дето се казва, двуместна.... за мен, за жената и... кучето :lol:Успех!!!

Редактирано от Dominic

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest mihho

доколкото знам аз от пловдивчани ..да удряна е и й е присадена предница от 5 генерация ако не сте забелязали но това не я прави по малко Хонда точно обратното прави я уникална :lol:

Редактирано от mihho

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Ventil

Аз лично незнам хонда която да няма удар,било то лек или по силен.Най-добре е колата да се огледа внимателно,да се види на стенд щом се притесняваш и като ти хареса вадиш парата и не му мислиш повече :lol:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ggbit_honda

Пичове трябва ми сериозна информация за тая кола.Кой както знае за нея,но със сигурност,защото имам интерес към нея.Заслужава ли си или не.

<{POST_SNAPBACK}>

Ам пичага аз си купих от него една хондичка сивиче 88год. седан ии да ти кажа чесно колата мяса :unsure: варви и всичко останало както казва девойката с бързата 1.3-ка :ph34r: КОЛАТА Е ДОБРА! Редактирано от ggbit_honda

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...