Jump to content
Guest d15b2

вижте тази обява

Recommended Posts

Guest d15b2
mobile.bgвижте тази обява, някой неща са малко сигански по колата ама обърнете внимание на допълниетлната информация :angry:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Victor

Колегата ADH ми го прати по-рано днес това и аз толкова му се израдвах на въпросния продавач, че му драснах един мейл да дойде да види форума, ако иска. :angry:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest V-tec

Трябва да го знае или поне да го е чувал.Засичал съм се с този унак доста пъти.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ADH-Honda

Супер си е машината на вид - мераклийско направена :cool: И допълнителното инфо също е много яко :D:angry: PS: този човек, собственика на тази VTi-ка е личен приятел на нашия съклубар "IVOHONDA" ;):)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest PARADOX_sf

Е аз му се обадих по гсм-а. Казах му за клуба и евала за довбите пожелания към пръчкаджиите.Другата седмица ще идва в София.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest SicilianeCa

ХаХах брао на фена напрао ме изпълни допалнителнта информация.Хвала такива люде :angry::cool:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest KnownHowâ„¢
:angry: Колата е страшна, всеки ден я срещам из улиците на града, за съжаление не познавам собственика. Ама евала!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest d15b2

ами я ми кажете по този повод за колко може да се намери такъв vtec5gen, hatchback ? няма нужда да е такъв наточен като този, най-обикновен, както е излязал от фабриката:cool:да знам колко трябва да си събирам :angry:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Magnum

няма нужда да е такъв наточен като този, най-обикновен, както е излязал от фабриката

Няма такива коли пич, забрави! Който си купува такава кола, знае за какво си я купува - иска ръчка, скорости, поведение на пътя, пък и изглед!Няма начин да не е направил малко "тунинг", колкото и серийно тунингована да е, винаги има място за още малко, винаги производителя прави някакви компромиси, дали заради емисии/звук, дали за да влиза в някакви минимални изисквания.Който е доволен на това, което завода му предлага, той ще е доволен и на Si версията примерно - така ги виждам аз нещата...Дори и, да си представим, фена е мечтал за такава кола, удава му се възможност, и си я купува. И си я гледа като писано яйце, и си я държи stock, серийна, както ADH-HONDA примерно. Обаче на този човек му висят поне 5ма приятели, които го ръчкат да им я продаде. Та тези фенове имат наум нещо за тази кола, мислят си как ще я направят, и как ще я карат, как ще се състезават, с 2 думи, как ще и вземат душичката на тази кола.И чак след това, тази кола ще дойде при нас. Колкото и кофти да звучи.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest d15b2

da prav si no vse pak nali vsiako pravilo si ima izklu4enieama men me interesuva orientirovu4na cena da znam dolu gore

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ADH-Honda

няма нужда да е такъв наточен като този, най-обикновен, както е излязал от фабриката

Няма такива коли пич, забрави! Който си купува такава кола, знае за какво си я купува - иска ръчка, скорости, поведение на пътя, пък и изглед!

Няма начин да не е направил малко "тунинг", колкото и серийно тунингована да е, винаги има място за още малко, винаги производителя прави някакви компромиси, дали заради емисии/звук, дали за да влиза в някакви минимални изисквания.

Който е доволен на това, което завода му предлага, той ще е доволен и на Si версията примерно - така ги виждам аз нещата...

Дори и, да си представим, фена е мечтал за такава кола, удава му се възможност, и си я купува. И си я гледа като писано яйце, и си я държи stock, серийна, както ADH-HONDA примерно. Обаче на този човек му висят поне 5ма приятели, които го ръчкат да им я продаде. Та тези фенове имат наум нещо за тази кола, мислят си как ще я направят, и как ще я карат, как ще се състезават, с 2 думи, как ще и вземат душичката на тази кола.

И чак след това, тази кола ще дойде при нас. Колкото и кофти да звучи.

Брат, Всичко, ама абсолютно ВСИЧКО опира до парите :cool::D

Ако си изкарвал и изкарваш пари, живееш (и си свикнал от време "оно" да живееш така) по някакъв начин който от околните се възприема като "ОХОЛЕН", то ти мислиш и живееш по един начин. ВИНАГИ ще гледаш да се глезиш и погледнато специално за автомобилите - ще вземеш някоя тузарска машина (не е задължително АМА ВЪОБЩЕ да е Хонда, по принцип говоря) по която ще хвъргаш купища пари, само за да си правиш кефа, за задоволяваш своето собствено "ЕГО".

Докато един човек, израстнал скромно и възпитан по един начин, дори след време да може да си позволи дадена кола за която си е мечтал доста време, НАДАЛИ ще хвърля купища пари за "тунинговане" и т.н., просто защото той е израстнал с мисълта че парите НЕтрябва да се прахосват и да се харчат за щяло и нещяло. Защото, Тунинговането на автомобил (било то само по оптичната част или изцяло променяне на техниката на автомобила) си е един вид заробване на купища пари за нищото (погледнато от една страна, от друга НЕ Е така).

Та така - всичко си зависи от самия човек, до колко той е ЛУД и НАЙ-ВЕЧЕ - до колко паричните му възможности позволяват ЛУДОСТТА му да се развихри :D Това е - истинските фенове, това са хората с пари, които НЕсамо мечтаят, ами и изпълняват мечтите им да се сбъдват ! Може и глупаво да звучи, но е така. Маниякът Е МАНИЯК, когато ДЕЙСТВА, а НЕ само да си приказва и "разтяга локумите".

PS: съжалявам за off topic-а и тези общо взето безсмислени коментари които правя, но понеже гледам че ме беше споменал :D и НЕможах да се сдържа.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Tino

ADH е много прав в това което казва и аз лично си мисля че един маняк на тема хонда си заслужава поне един единствен път да екпериментира с кола , за която после няма да съжелява че я е променил до неузнаваемост от заводските характеристики и качества ( разбира се всичко в добра посока ) . Е аз сега лично съм пред тази дилема , да влагам ли пари в старичката ПЕРФЕКТНА кола , която въпреки годините си има най-добрия двигател дори от по-големите си предшественици , които сме имали ИЛИ да си я оставя и поддаржам по обичайния път и да си и сменям нещицата които се налагат.Незнам , още ще си мисля и ще видим :D А това което казва Магнум е още една голяма истина.Такива коли , с такъв двигател много рядко се срещат да не са направини , отично или по двигателната част.Трябва да си голям ценител и скъперник до голяма степен за да не изцеждаш душицата на такава красавица постоянно.Аз съм останал с впечетлението към по-новите коли на Хонда че просто си искат газтта,карат те умишлено да натискаш повече и повече газтта .Хубаво айде отплеснах се и аз ама карай :cool:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest d15b2

аз познавам хора за които мислят че на колата нямам какво да и се направи след като е излязла от завода.Всички тези тунинг истроии били глупости. А аз също съм виждал vtec съвсем стандартен. както и много други коли в подобен клас като пежо 106 рали. пак не абсолютно нищо не беше пипано по него и го караше жена :cool: е вярно че после го взе един юнак и какво му се случваше..... :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest gena_g

mobile.bgнякой неща са малко сигански по колата

Само не разбрах кои точно са тези "цигански неща"??? Според мен колицата е просто ПЕРФЕКТНА :cool:!!!!!!!!!! За допълнителното инфо да не говорим-просто най-яката обява дето съм виждал :D!!!!!!!!!!!!!!!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest d15b2

mobile.bgнякой неща са малко сигански по колата

Само не разбрах кои точно са тези "цигански неща"??? Според мен колицата е просто ПЕРФЕКТНА :cool:!!!!!!!!!! За допълнителното инфо да не говорим-просто най-яката обява дето съм виждал :D!!!!!!!!!!!!!!!
това си е лично мнение!!!на мен не ми допадат особенно тези отвори на капака и някой други нещано ме радва че човека е ентусиаст и е направил колата както му харесва на него.Дано да стават повече такива хора

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest gena_g

Дано да стават повече такива хора

А ДАНО!!!!!!!!!!!! ИНАЧЕ ЗА ТЕЗИ ОТВОРИ НА КАПАЦИТЕ СИ ПРАВ!!!!!! ТЯХ ПЪК ВАОБЩЕ НЕ ГИ БЯХ ЗАБЕЛЯЗЪЛ-ИМА СТО ПЪТИ ПО ТЕГАВИ ОТВОРИ ЗА КАПАКА-КАК ПЪК Е СЛОЖИЛ ТОЧНО ТИЯ :D -ТО НЕМА НИКВА ВРЪЗКА-ТЕЯ СА ПО СКОРО ЗА НЕКОЯ "НЕМСКА ПРЪЧКА" :D:D:D (ГОЛФФФФФФФФФФФФФФ). ИНАЧЕ КОЛИЧКАТА Е ЧУК-ТЕЯ СИВИЦИ КАК НОСЯТ НА ТУНИНГ-НЕ Е ИСТИНА :cool:!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest gena_g
Отговорено (Редактирано)
КАПАК -Е ТВА КАПАЧЕ НИКАК НЕ Е ЛОШО-НИЩО ЧЕ НА СНИМКАТА Е НА АКОРД-И НА СИВИКЪТ БИ СТОЯЛ ДОСТА ДОБРЕ :cool:!!!!!!!!!!!! Редактирано от gena_g

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest d15b2

КАПАК -Е ТВА КАПАЧЕ НИКАК НЕ Е ЛОШО-НИЩО ЧЕ НА СНИМКАТА Е НА АКОРД-И НА СИВИКЪТ БИ СТОЯЛ ДОСТА ДОБРЕ :cool:!!!!!!!!!!!!

da tozi naistina e mnogo dobre

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Demon

Abe mnogo si e iako avtomobil4eto, a i prodava4a mu e na6 4ovek :cool: Moga da go pozdravia s DOBRE DOSHAL V KLUBA :D Az li4no bih karal tazi kola!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest gena_g

Az li4no bih karal tazi kola!

Е БРАТЛЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ-НЕЗНАМ КОЙ НЕ БИ Я КАРАЛ ТАЗИ МАШИНА-АЗ ОТДАВНА СИ МЕЧТАЯ ДА СЕ КАЧА НА НЕЩО ТАКОВА :cool: -АМА САМО СИ МЕЧТАЯ :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Martinez

Има една много изтъркана но вярна поговорка - 'На вкус и цвет товарщи нет'. Съжалявам, че е на руски и не мога да я напиша както трябва.

Също така - ако имаш undefined и си цениш колата - тунинговаш, ако не - си я караш както е от завода и когато събереш нещо , сменяш или поправяш нещо малко. Общо взето смятам, че така стоят нещата.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest benji_crx

vadish pari-tuningovash,a do kolkoto remontite kakvo tolkova se razvalq che da ti otivat parite Zzz ne zabravqi che honda rqdko vliza v box

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest KnownHowâ„¢

Според мен тунингът е въпрос на вътрешна душевна потребност. С равна сила важи и правилото за наличие на достатъчно пари. Иначе ремонтите ....., какво за тях, хондата не се разваля много често! :P;);)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest civic 1.5 cx

хора готина си е коли4ката но който си я купува трябва да си знае че тожа си е тунингиран автомобил, спортен, следователно и малко поиздухан. иначе хондата си е много податлива на модификации, само да са с пари и вкус :angry::blink:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ASRACING

mobile.bg

вижте тази обява, някой неща са малко сигански по колата

ама обърнете внимание на допълниетлната информация :)

<{POST_SNAPBACK}>

Колеги тази вечер разглеждах стари дискусий,и попаднах на това,да ви кажа честно доста се зарадвах на повечето мнения! :blink:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...