Jump to content

Recommended Posts

Guest Xed0s

Привет!Имам 1 въпрос - можете ли да ми кажете какъв разхода на двигателите на VTi-ките ? тва CRX Civic.. 1.6 понеже се колебая между 3 коли и с тези цени на бензина разхода е доста важен. Благодаря предварително.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest shestia

Специално за сивика според мен на градско под 10 трудно ще слезе, а извънградско 8!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Dragi4

Специално за сивика според мен на градско под 10 трудно ще слезе, а извънградско 8!

<{POST_SNAPBACK}>

И аз съм на тва мнение.Преди6ното ми ВТИ-5та и сега6ното 6-та никога не са ми горяли под 10/100 градско.За рекса немам идея

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest V-tec

Рекса и той е там:lol: на мен ми гореше ако го караш до 4-5 rpm 9 и не толкова често вкл на витека ако си го караш както трябва 10 повече не щеше да гори колкото и да го натискаш :lol::lol:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Policman

CRX 2-1.6 130к.с. ми дава 10/100 градско :ph34r: За мен това е добър разход :unsure:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Snais

Моя Civic 1.6 Втек градско 10 извън 7.5 ама зависи и от бензина такова впечатление ми е останало :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest gdd

Civic 1.6vti v nai dobriq sluchai sym stigal do 9 na 100 izvyn gradsko s 90km/h,kato go karash normalno s okolo 140-160 gori 12-13

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest PARADOX_sf

При мене съм правил от 8 до 13 в софия. Много зависи как караш.Извънградско между 6,5 и 10.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...