H22_turbo_Vtec 75 #1 Публикувано 30 Септември, 2010 Става въпрос за ролката долу в дясно (колянов вал) 2 ремъка задвижва.Днеска я вкарах в сервиз защото отдясно ролката за хидравлита се вдижи не както трябва.Има някъкви измятания.Занесох я на стругар и пича вика ролката е перфектна няма никакви отклонение проблема не е в нея.Ново пет - светна ми чека 4та грешка- нещо с делкото.Преди месец ми го пипаха беше пълно с масло.Вече с права тръба ще ходя по сервизи. 1 въпрос кое друго може да е криво като изключим вала 2 въпрос тая 4 та грешка къде точно е проблема.И какво да гледам 1во.ако някой се е сблъсквал с такав проблем моля да ми презвани 0883515587 аз ще го набера за да ми обясни, че тръгвам за работа и няма как да следя темата.НО все пак и тук дайте някъква насока, че хондата ще се превърне в някой малко по масов автомобил. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Sebulba 215 #2 Отговорено 30 Септември, 2010 (Редактирано) Права тръба, увита с вестник. За шайбата - вероятно нещо с вътрешния отвор - снимка ще свърши чудесна работа... За грешка 4: Редактирано 30 Септември, 2010 от sebulba Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
H22_turbo_Vtec 75 #3 Отговорено 4 Октомври, 2010 Само малко уточнение.Понеже кранкшафт означава колянов вал.Дане би да имам проблем нещо с коляновия вал , понеже имам проблем с шайбата която е хваната за него и задвижва хидравликата и динамото.(не се върти в права равнина, а има някакво измятане, което при повече от 3-4хил. оборота или спира или с просто око не се вижда заради високите обороти. И ПИЧА ОТ ВЕЛИКО ТЪРНОВО, КОЙТО МИ ПРАТИ СМС.Моля да ми пише едно лично, че си продадох телефона и номера си остана там Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Sebulba 215 #4 Отговорено 4 Октомври, 2010 Нямаш проблем с коляновия вал, шайбата е скапана. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове