Jump to content
Guest chukov

Симулатор за ляти джанти.

Recommended Posts

Guest chukov
www.avtogumi.com Симулатор с над 800 модела автомобили и над 130 модела джанти Можете да сменяте цвета на колата си, цолажа на джантите, да ги видите в движение като променяте скоростта на въртене. Конфигуратор на гуми Задавате марката, модела, година на производство и двигател и виждате с какви рамери джанти и гуми можете да карате вашия автомобил

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest d15b2

www.avtogumi.com

Симулатор с над 800 модела автомобили и над 130 модела джанти

Можете да сменяте цвета на колата си, цолажа на джантите, да ги видите в движение като променяте скоростта на въртене.

Конфигуратор на гуми

Задавате марката, модела, година на производство и двигател и виждате с какви рамери джанти и гуми можете да карате вашия автомобил

<{POST_SNAPBACK}>

само дето няма сивик 5 генерация :lol:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest chukov

Само ми намери снимка на Сивика в чист профил и слагаме модела веднагаДаже яко има Хонди, дето не са излезли добре, ако разполагате с добри снимки в чист профил пращайте и ги подменяме веднагаможе и вашите коли да са

Редактирано от chukov

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest pepi

Браточка тоя симолатор е голяма газария направо се изкефих, а когато утидох в складовете направо унемях колко много гуми а джантите........

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Maina 6th gen

само една препоръка, не че ще обърнете внимание де - от много време влизам в този сайт, имал съм ваши джанти - BSA RACING № 187, цените ви са много добри, качеството е по-високо от цените, но защо не слагате актуални цени и на сайта на гуми и джанти, а не само по дистрибуторите да обикаляме и питаме? Смятам че интересът и ползата ще са общи :blink:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest chukov

само една препоръка, не че ще обърнете внимание де - от много време влизам в този сайт, имал съм ваши джанти - BSA RACING № 187, цените ви са много добри, качеството е по-високо от цените, но защо не слагате актуални цени и на сайта на гуми и джанти, а не само по дистрибуторите да обикаляме и питаме? Смятам че интересът и ползата ще са общи :blink:

<{POST_SNAPBACK}>

Ох наиситна болен въпрос

Аз съм дизайнера на сайта и ми е криво, че всички това питат, но такава е политиката на фирмата и не мога на своя глава да го променя.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest CALYPSO^

аз пък не можах да го намеря този симулатор :D някой ще помогне ли :blink:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Maina 6th gen

разбира се кликни но картинката с червената кола и надпис горе" Как ще изглежда автомобилът ви, оборудван с алуминиеви джанти? :blink:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest pepi

Аз също съм чувал хубави неща за тия джанти. Мисля скоро да си сложа на англичанката много и утиват.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...