Jump to content
Guest iSpider

Ае стига бе, възможно ли е това?

Recommended Posts

Guest dancing_niki

Ми......... незнам колега........ с компресора колко конски сили могат да се качат? Проблема обаче си остава същия, а именно: И 500 к.с. да е, си остава Голф. Не че съм против, но съм пристрастен към японските коли, а и по-конкретно Хонда.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Maina 6th gen

да и до колко помня от догодина влиза в серийно производство

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest iSpider

Ми......... незнам колега........ с компресора колко конски сили могат да се качат? Проблема обаче си остава същия, а именно: И 500 к.с. да е, си остава Голф. Не че съм против, но съм пристрастен към японските коли, а и по-конкретно Хонда.

<{POST_SNAPBACK}>

аз нищо не разбирам от компресори, но не разбрах какъв им е проблема да е 1.8 или 2.0 - ще вземе да се запази двигателя сигурно и човека няма да си купи следващия голф толкова скоро ... или избиват комплекси от японските коли (примерно Тойота 1.4 дизел 90 к.с. или нещо такова беше).

А и возилата с 1.4 двигател хората не им ли викаха "градски коли" или "мощни мотори" :cool: , или може би вече ми е остаряла терминологията (то не че карам моята 1.4 само из града де)

ше земат да почнат да вървят тея голфове :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ADH-Honda

При голфа неща като граници, гравитация, научно технически прогрес и центробежни сили нема :cool: Така че всичко е възможно :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest dancing_niki

При голфа неща като граници, гравитация, научно технически прогрес и центробежни сили нема  :cool:  Така че всичко е възможно  :D

<{POST_SNAPBACK}>

ХАХАХАХАХАХАХА

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ma4o

При голфа неща като граници, гравитация, научно технически прогрес и центробежни сили нема  :)  Така че всичко е възможно  :lol:

<{POST_SNAPBACK}>

ХАХАХАХАХАХАХА

<{POST_SNAPBACK}>

:lol::lol: незабравяите , че не говорите за кола :( а за природно явление :huh::o:(

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest NCN

Така колеги, тя работата е ясна: ще се появи единственния по рода си автомобил-"унищожител на всичко Японско :lol: ". Но проблема не е в това, хората от VW просто си послъгват за конските сили. Значи с емблемите GT и двата ауспуха от 170к.с. скачаме мигновенно на 267к.с. а, ако прибавим голямата решетка, там вече говорим за една много сериозна мощност от порядъка на 300-320 к.с.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Demon

Имам приятел с Поло 1.3 G40 компресор и е 200 кс. верно, че е тунинговано, а серийно е било 110 може би, но си е пак постижение за такъв малък мотор. А тук заводски са искарали от 1.4 литра 170 коня, но с два компресора! Интересно колко ще е здрав този автомобил, като преходниците му с единия компресор станаха нарицателно за чупещ се автомобил. Все пак си е постижение за тях, а още се чудя Хонда как вадят от 2.0 кубика 240 коня и то без нито едно турбо :)п.п. Това ме искефи :lol::lol::lol::huh:

Така новият 1,4 TSI мотор има мощност колкото на 2,3-литров двигател, но с 20% по-нисък разход на гориво.

20% по-нисък разход от 2.3 литровия мотор.....като знам едно Ауди Б4 как лапа, това си е направо ламя за 1.4 литров двигател :o:(:( Редактирано от Demon

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ADH-Honda

:lol:  :lol: незабравяите , че не говорите за кола  :( а за природно явление :huh:  :o  :(

<{POST_SNAPBACK}>

Да не кажем и социално явление (треската "голфаджия" тресе и много хора които НЕ карат голф или VW дори :lol: ).

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest slus4o
Ми то на наште колици ако им мушнеш по две турбини и ще ни диша праха колицата макар че е 2006 (90кс+36+36)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest paRADOx

Ако се объркам нещо....и вкарам задна предавка.....може и да ме мине някой Голф?!? :unsure: ...... :ph34r: ....... :blink:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Demon

Ако се объркам нещо....и вкарам задна предавка.....може и да ме мине някой Голф?!? :D ...... :blink: ....... :D

<{POST_SNAPBACK}>

Знам много голфове дето ще минат покрай Д15-ките ни и без да сме включили задна предавка.....но нито един не е в нашия клас :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Magnum

преди 20 години във Формула1 не беше забранено турбото. И от 1.5 двигатели (максималния обем, позволен за турбо двигателите, за атмосферните беше 3.5 литра) вадеха над 1000 коня. БМВ стигнаха до 1500 коня, 1000 коня на литър.Тези 120 коня от литър на голфа не са такова постижение, хонда ги прави от двигател без турбо и компресори

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Demon

Тези 120 коня от литър на голфа не са такова постижение, хонда ги прави от двигател без турбо и компресори

<{POST_SNAPBACK}>

За Голфа си е постижение :blink:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...