didosan 0 #1 Публикувано 28 Септември, 2010 (Редактирано) Днес се качвам в колата паля я и гасне веднага...Преди време смених релето но пък тогава не палеШе изобщо. Като давах на контакт се чуваше едно бръмчене за 2-3 сек сега го няма какво е изгоряло ? На газ съм изжекцион пали на бензин (възможно ли е да няма бензин и затова да не пали ) Редактирано 28 Септември, 2010 от войводата/cls Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Ивайло Йовчев 21 #2 Отговорено 28 Септември, 2010 Колега провери си бензиновата помпа.щом на газ пали а на бензин не.а и това бръмчене което се е чувало преди а сега го няма е именно бензиновата помпа. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
didosan 0 #3 Отговорено 28 Септември, 2010 Не тя пали на бензин само.... след 1500 прехвърля на газ ...Преди малко четох че този шум в началото било от реле "занесох си релето на един TV техник и от тогава немам грижи.когато дадеш на контакт се чува как релето се включва и изключва ако не го чуваш от него е също така като изгасне лампичката завъртам на стартер..." Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Funkmaster 0 #4 Отговорено 28 Септември, 2010 Колега пробвай като припали да задържиш ключа и виж дали ще работи.Имах същия проблем и се отказа че е от клемореда.Беше нагорял и не задържаше контакт.Дано да съм ти полезен Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
didosan 0 #5 Отговорено 28 Септември, 2010 Ем вече въобще не припалва Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
didosan 0 #6 Отговорено 28 Септември, 2010 Хм помпата не работи ,мога ли да съм сигурен че 100% е от нея ? И защо в началото даваше надежда като палех а сега не ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
chris_barnes 1296 #7 Отговорено 28 Септември, 2010 Малко тъп въпрос, не пряко по темата: Не ти ли работи уреда за бензина да видиш дали имаш или не? Ако нямаш - нормално е да не пали, а и е много вероятно помпата да е заминала от това... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове