uBocook 7 #1 Публикувано 27 Септември, 2010 Привет колеги . На път съм да сменям скоростната кутия на купето . Ако сложа скоростна кутия от d15b2 , ще имам ли някакви проблеми ? Доколкото знам кутията от d15b2 е с по -дълги скорости , а мойте са доста късички , та ще попречи ли по някакъв начин на вървежа ? Благодаря на отзовалите се колеги . Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
spas21 48 #2 Отговорено 27 Септември, 2010 Ако търсиш намаляване на разхода на гориво, я сменяй, но ако искаш да бяга повече-забрави. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
uBocook 7 #3 Отговорено 7 Октомври, 2010 Точно там е работата , че не искам да си "скопявам" колата . Ще продължавам да търся скоростна кутия като моята . Благодаря колега . Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
grigor tabakov 17 #4 Отговорено 7 Октомври, 2010 Колега можеш да сложиш също кутия от D15B7 пак са къси скоростите. Кутията е от купе пак Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове