Jump to content
Guest Tino

РЕЗУЛТАТИ ПИСТА ДРАКОН

Recommended Posts

Guest Tino

Наистина нямайте голямо доверие на техниката , защото от организаторите ме питаха постоянно дали някой от състезателите си е замервал времето другаде , за да сравнят резултатите и да видим дали са точни или се различават :lol: Техниката им е в процен на осъваршенстване , за това може да има някои недоусмислици :lol: Наистина е важно , че повечето от нас са си прекарали хубаво , невероятно или незабравимо :lol: Съжалявам , че се завъртя такава интрига покрай мен и колата ми , желанието ми не е било да натупам всеки един от вас или нещо от сорта , целта ми беше да докажа , че двигателите D15B2 имат сериозен потенциал в себе си и не са за подценяване , това го токаза и колегата Arwen , който имаше най-добрите времена на обиколките , ВЪПРЕКИ че падна на финала :huh: а той е и дори stock Както ви казах , селдващия път ще е осъвършенствана организацията и т.н. П.П. Единствено няма грешки в техниката , с която се замерваха обиколките !!! Лично собственика ги отчиташе и записваше времената !!!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Diado Mraz

направо казвайте кога ще е следващата дата

че май ще има и повече желаещи тоя път

дано да е по-скоро

<{POST_SNAPBACK}>

Ще се радвам да видим още една яка Хонда в нашия клас :lol:

А за следваща дата съм твърдо "ЗА" с двете ръце :lol:

Беше настина страхотно. Благодария още веднъж на Тино и всички участници.

Редактирано от Diado Mraz

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Maina 6th gen

Тино, не се кахари бре, всичко беше супер - ултра - мега добре организирано, а относно тези щуротии дето се разправят, смятам че се получи няква измислица и слух, понеже не вярвам някой на сериозно да е казал такова нещо, по-скоро някой се е пошегувал, а хора с увредено чувство за хумор са го тиражирали като завистлив коментар. Така че е безмислено да се раздува и да се надъхваме с глупости. :unsure::ph34r:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest iceman1234

Относно времемеренето - техниката наистина е в процес на изграждане и настройка и времената на малко от нас са реални. Като най-голям проблем даваше финала - номера е, че не отчита правилно ако финиширащия не мине в единия от двата края, а мине по в средата. Та какво се получава като финишираш по в средата на пистата - ами на бронята ти засича твоето време и после на предното стъкло ти засича времето на втория. Затова и времената на много от стартовете са с по 0.01 сек разлика. Друг е въпроса, че времето започва да се мери от първия потеглил, а не за всеки по отделно. Данните ги имам от самите хора които мерят и изготвят апаратурата.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...