Тошо 5 #1 Публикувано 26 Септември, 2010 Та проблема е следният.днес направих д15 си пълна инжекцйя по статйята на 1-net със смукатели от д16а6.ремонтирах старото делко защото още не съм намерил подходящо.колата эапали на четери цилиндара и работи доста добре като и давам гас но като я върна гасне веднага .ако някой има снимки на сглобен смукател ще съм му много благодарен эа да видя как са върэани всички маркучи . Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
teror1sta 43 #2 Отговорено 26 Септември, 2010 Като за начало си почисти болта за нисък ход и съответно му направи необходимата центровка. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
n2o 59 #3 Отговорено 26 Септември, 2010 Тоше,напиши в гугела какво те интересува и цъкни върху изображения,ще излезнат снимки на двегатели,сигурно ще намериш каквото ти трябва.Успех Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Тошо 5 #4 Отговорено 26 Септември, 2010 вярно бе.колко съм тъп.сега ще видя в гугъла.междо другото кой е този болт и какво реголира? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове