Jump to content
Guest Lubo

diagnostika

Recommended Posts

Guest Lubo

zdraveite ,kolegi.parvo iskam da se izvinq za latinicata,no neshto ne moga da izvadq kirilica na tova pc,no kakto i da e.ta vaprosa mi e dali nqkoi e polzval uslugite na bultrako i po konkretno za diagnostika na dvigatelq,nqkakvi vpe4atleniq.moga li da raz4itam na kompetentnost ot tqhna strana.blagodarq predvaritelno.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest joro_bul

zdraveite ,kolegi.

parvo iskam da se izvinq za latinicata,no neshto ne moga da izvadq kirilica na tova pc,no kakto i da e.

ta vaprosa mi e dali nqkoi e polzval uslugite na bultrako i po konkretno za diagnostika na dvigatelq,nqkakvi vpe4atleniq.

moga li da raz4itam na kompetentnost ot tqhna strana.

blagodarq predvaritelno.

<{POST_SNAPBACK}>

в нашия форум му викаме / диагностика при Омбре/ :worthy:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Lubo

kolega,izvinqvai za ostriq ton,no mnogo dobre znam za Ombre.koi e i kakvo moje da napravi za edna honda.No predi da otida pri nego parvo iskah da mina i prez tam.mislq 4e nqma losho?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest buddi5

брато пиши на кирилица :worthy:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest svetlio

:plane:

брато пиши на кирилица  :D

<{POST_SNAPBACK}>

:D:D

<{POST_SNAPBACK}>

Момчето се извини за липсата кирилица още в началото:

zdraveite ,kolegi.

parvo iskam da se izvinq za latinicata,no neshto ne moga da izvadq kirilica na tova pc,no kakto i da e.

Не четете или просто се заяждате? Следващия път да се надяваме, че всичко ще е ок с постовете му :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest greenwather

zdraveite ,kolegi.

ta vaprosa mi e dali nqkoi e polzval uslugite na bultrako i po konkretno za diagnostika na dvigatelq,nqkakvi vpe4atleniq.

moga li da raz4itam na kompetentnost ot tqhna strana.

blagodarq predvaritelno.

<{POST_SNAPBACK}>

аз лично не ти препоръчвам Бултрако навремето на Доктора бяха забравили да му завият некви шайби и си беше е***о майката .

много са заспали според това което съм чул.

ама сега може и да са се сабудили знам ли ги? :plane:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest buddi5

:P

брато пиши на кирилица  :P

<{POST_SNAPBACK}>

:P:P

<{POST_SNAPBACK}>

Момчето се извини за липсата кирилица още в началото:

zdraveite ,kolegi.

Не четете или просто се заяждате? Следващия път да се надяваме, че всичко ще е ок с постовете му :P

<{POST_SNAPBACK}>

!!!Напротив не се заяждаме ни наи-малко просто форума си има правила ,като няма кирилица да използва това http://lat2bg.kredor.com/scgi-bin/og.php?op=lat2bg А сега на въпроса след като си решил така или иначе да идеш в Бултрако защо тогава ни питаш , ако при омбре не беше наи добре нямаше да е толкова хвален във форума .Просто няма смисъл да хвърляш излишни пари на вятъра за едно нещо два пъти ама ти си знаеш то са си твоите пари . :P Редактирано от buddi5

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...