едмундо 34 #1 Публикувано 24 Септември, 2010 (Редактирано) Не се смейте ...на ф18 а3 кой е първи цилиндър на делкото А,B,C или D... извадих кабелите и сега не мога да ги подредя...1.3.4.2 е реда на запалване но кой е първи на делкото?????? имам и съмнения ,че въртях при грешна подредба... Редактирано 24 Септември, 2010 от акад.Едмундо Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
едмундо 34 #2 Отговорено 24 Септември, 2010 Бутнете едно рамо ,че количката тряа спи на пътя... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
AlexDJ 7 #3 Отговорено 24 Септември, 2010 на Д сериите С е 1ви на там ще се ориентираш Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
едмундо 34 #4 Отговорено 24 Септември, 2010 (Редактирано) така ги наредих ...гледайки от най-бързата д16-ка... , но не ще Редактирано 24 Септември, 2010 от акад.Едмундо Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
rulemaker 130 #5 Отговорено 24 Септември, 2010 Не пали с подредба като на д-серията, преди малко ходих за бързо да видим дали ще стане ако ги наредим като на мойта, ама не става. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
chris_barnes 1296 #6 Отговорено 24 Септември, 2010 Ето това намерих в нета за Акорд '98 - 4cyl is 1342 with counter clock wise on the distributor Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
едмундо 34 #7 Отговорено 24 Септември, 2010 реда на запалване...ама кой е първи... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Sebulba 215 #8 Отговорено 24 Септември, 2010 "В". Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pavle 2 #9 Отговорено 24 Септември, 2010 Сваляш делкото, на корпуса /където излиза остта и се зацепва към вала/ има белези, на остта също има белези, завърташ остта за да съвпаднат и гледаш на къде сочи палеца - това е първи.Преди да свалиш делкото, отбележи си положението му за да си спестиш реглажа. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
teror1sta 43 #10 Отговорено 24 Септември, 2010 Защо да сваля цялото делко като може само капачката да свали И пак ще види палеца къде е. Uploaded with ImageShack.us Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
едмундо 34 #11 Отговорено 24 Септември, 2010 Не е като на д серията....делкото или по точно капачката има само две обозначения A и C ...оказа се ,че първи цилиндър е на A ..делкото ми е марка TEC или нещо подобно...на метода проба грешка го налучках...просто на някой може да му е от полза... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Sebulba 215 #12 Отговорено 25 Септември, 2010 Къде е разположено кабелчето на капачката за твоя първи цилиндър? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
едмундо 34 #13 Отговорено 25 Септември, 2010 Ми както казах в началото мернах некакви букви и си помислих ,че са A B C D ,който респективно означават реда на цилиндрите , но когато поразгледах видях ,че има само A и C като С съвпада с първи на д сериите , но при мен е на А ...и да не пускам нова тема къде се намира горивния филтър на ф18-та? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Sebulba 215 #14 Отговорено 25 Септември, 2010 Не отговори на въпроса....не те питах на коя буква е, а къде точно се намира на капачката / или не знаеш /. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
едмундо 34 #15 Отговорено 25 Септември, 2010 мисля ,че отговорих...или ако приемем ,че С на д и ф серията съвпада при мен първи се намира през един броено от С ,естествено по посока обратна на часовниковата, не знам как по-добре да го обясня ,другия вариант е да го снимам..А сега кажи къде е горивния ,че ме заболя главата.. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Sebulba 215 #16 Отговорено 25 Септември, 2010 Пак не отговори...Цък. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове