Jump to content
Guest Zaeka

Rezervoar

Recommended Posts

Guest Zaeka

Моля ви ми кайете колко литра е резервоара на Хонда Сивик 93г хе4бег???

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest atanasbe

Моля ви ми кайете колко литра е резервоара на Хонда Сивик 93г хе4бег???

<{POST_SNAPBACK}>

45 литра

майче

Редактирано от atanasbe

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest MZPRX

И аз мисля, че е 45 литра. Поне на мойта, седан 1992, е толкова.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Zaeka

Еее мерси пичове,а аз се чудех што харчи повече :plane:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest dj_mi6o

Еее мерси пичове,а аз се чудех што харчи повече :D

<{POST_SNAPBACK}>

:plane::D:D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest atanasbe

Еее мерси пичове,а аз се чудех што харчи повече :P

<{POST_SNAPBACK}>

МИ ТЯ И МОЙТА Е ТАКА КОЛКО И СИПЯ НЕ ВРЪЩА

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest poliqka

на час нали на конска сила :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest element

Тъй като не срещнах въпроса който искам да задам(макар,че прерових търсачката обстойно и се надявам да не се повтарям),ще питам тук за да не отварям нова тема. Та:...?Резервоара на Акорда на баща ми протече и случайно ми попадна такъв от Сивик.Интересува ме дали са идентични резервоарите на всички Хонди(с всичките му завъртулки,захващане и тем подобни) и дали този от Сивика ще стане на Акорда.ПС:Акордеона е доста стар(86 набор) и мисля бенз. помпа му е в коша(ако не се бъркам). Така,че ако става далаверата,трябва ли да търся резервоар от Сивик на който бенз. помпа също му е горе и аналогично-ако е потопена,да търся......нали......разбирате ме? :lol: Благодаря!!!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest max_3d_3

Тъй като не срещнах въпроса който искам да задам(макар,че прерових търсачката обстойно и се надявам да не се повтарям),ще питам тук за да не отварям нова тема. Та:...?Резервоара на Акорда на баща ми протече и случайно ми попадна такъв от Сивик.Интересува ме дали са идентични резервоарите на всички Хонди(с всичките му завъртулки,захващане и тем подобни) и дали този от Сивика ще стане на Акорда.ПС:Акордеона е доста стар(86 набор) и мисля бенз. помпа му е в коша(ако не се бъркам). Така,че ако става далаверата,трябва ли да търся резервоар от Сивик на който бенз. помпа също му е горе и аналогично-ако е потопена,да търся......нали......разбирате ме? :lol: Благодаря!!!

Абе аз не 4е съм мноо сигурен, ама нямали значение мощноста на тая помпа на резервоара за двигателя?!Апък и самите купета малко са разли4ни.Нека другите колеги,които са по компетентни да се изкайат по въпраоса.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest prelude

Много се съмнявам да стане резервоар от друго купе.просто хонда са го мислили толквоа много като форма ,че пасва на всяка извивка на купето отдолу.иначе аз имах такъв Акорд който също имаше проблеми с резервоара.намерих му от обява в Авто Пазар вестника,но стария още ми седи.трябва да се прави щото също течеше ама ако сметнеш че те интересува-кажи.имам и познат с Акорд Аеродек който я продава на части,но незнам дали резервоара му е същия.твоя Акорд между другото с 1,6 или 1,8 12 клапана двигател е?моят беше с 1,8 12 клапана

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest NCN

Тъй като не срещнах въпроса който искам да задам(макар,че прерових търсачката обстойно и се надявам да не се повтарям),ще питам тук за да не отварям нова тема. Та:...?Резервоара на Акорда на баща ми протече и случайно ми попадна такъв от Сивик.Интересува ме дали са идентични резервоарите на всички Хонди(с всичките му завъртулки,захващане и тем подобни) и дали този от Сивика ще стане на Акорда.ПС:Акордеона е доста стар(86 набор) и мисля бенз. помпа му е в коша(ако не се бъркам). Така,че ако става далаверата,трябва ли да търся резервоар от Сивик на който бенз. помпа също му е горе и аналогично-ако е потопена,да търся......нали......разбирате ме? :drunk: Благодаря!!!

А защо не го залепите? :lol:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...