Тошо 5 #1 Публикувано 23 Септември, 2010 кой може да ми помогне за един swap на д15-та ми в Пловдивско.вэех колектори ецу-чипнато и кабелите обаче не намерих делко.който може да помогне нека пише ще съм много благодарен Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
chris_barnes 1296 #2 Отговорено 23 Септември, 2010 Колега, информацията която си представил е доста оскъдна. Към момента, никой не може да ти помогне. Моля сподели следните неща, за да са наясно колегите:1. За какъв суап става дума? Сменяш целият мотор или просто правиш модификации?2. Какви колектор - всмукателен, изпускателен, и 2та?3. Защо е чипнат компютъра и какво трябва да управлява?4. "Кабелите" инсталация от друга кола ли значат, и към друго ОБД ли ще минаваш?5. Какво делко ти трябва? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
teror1sta 43 #3 Отговорено 23 Септември, 2010 Абе ще се слага пълна, само дето не се знае да ли на 0 или 1 . Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
chris_barnes 1296 #4 Отговорено 23 Септември, 2010 И аз така предположих, но винаги е добре да се знае със сигурност, от догадки файда няма Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Тошо 5 #5 Отговорено 23 Септември, 2010 извиявам се че не се оточних.1-ОВД0 2-чипа е слаган от Емо-1net незнам какво командва 3-смяна на смукателния колектор от моно към пълна инжекция4-всички букси и резисторна котия5-трябвами подходящо делко за пм6частите са от друга правена Д15 от софия на някой си полицаят Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
teror1sta 43 #6 Отговорено 23 Септември, 2010 На първо време може и с това делко да си бръмчиш. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове