Jump to content
VTI-S

Honda Civic Vs Opel Astra

Recommended Posts

някой със сивик 5 6 ген 160 коня да се е пускал срещу гадния кокъл GSi 150 моля да каже ако има опит реален за да знам скоро ме очакват такива преживявания как да ги очаквам :whistle::)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Зависи от състоянието на колите и шофьорските умения на водачите! :whistle: Разликата иначе не е голяма, но трябва да се види и дали колите са сток или са барнати! :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Братле отиваша в сайта на тунинг бг - там теми по въпроса колкото щеш, тука предлагам катинар, не че е лоша темата ама 5-6 обективни поста, после спорове, кой какво отиде да дойде ще стане, ще ти се обърка главата.Най - собрия вариант е - пускаш се , после пишеш какво е станало и така, а тея предварителните въпроси почти в 90% от случаите водят само до 1 - кафеви реки :whistle: .

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Братле отиваша в сайта на тунинг бг - там теми по въпроса колкото щеш, тука предлагам катинар, не че е лоша темата ама 5-6 обективни поста, после спорове, кой какво отиде да дойде ще стане, ще ти се обърка главата.Най - собрия вариант е - пускаш се , после пишеш какво е станало и така, а тея предварителните въпроси почти в 90% от случаите водят само до 1 - кафеви реки :) .

По темата - ако са сток съм за хондата :whistle:п.п трийте тоя пост обърках се - станаха два Редактирано от Dominiko

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Oooooo пак ли, тая тема е дъвкана милион пъти. Заставате на чертата и ще се разбере кой, как и колко, само с писаници и сравнение на разни данни в нета не става.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest
Темата е заключена и Вие нямате право да коментирате в нея.

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...