Guest Iltcho #1 Публикувано 3 Май, 2004 (Редактирано) Stass, ако не се лъжа това е твоята кола и твоите джанти Пич, джантите на моя прелюд са същите. От както съм я взел, едната от тези капачки ми е различна - гладка. Сигурно си спомняш, че преди време ми ги и крадоха. Та от вече 10 месеца правя отчаян опит да си намеря ПОНЕ една такава капачица. Ако има 4 също няма да откажа. Та мисълта ми е - там, от където си купил джантите, можеш ли да провериш или въобще някой може ли да разпита за 1 такава капачка. Става и 4 да са. Няма проблем. Предварителтно БЛАГОДАРЯ П.П. Имам предвид капачката, която покрива БОЛТОВЕТЕ на главината и създава илюзията, че си само с ЕДИН ЦЕНТРАЛЕН БОЛТ Редактирано 3 Май, 2004 от prelude-BA4 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Magnum #2 Отговорено 3 Май, 2004 Недей храни празни надежди, нека и Стас да си каже, но джантите ги взехме от Горубляне, с 4 капачки - били са на някаква Астра, но изглежда не са пасвали добре, понеже едната беше доста изтъркана, някъде е опирала.Иначе гледам доста такива джанти, RONAL, и на БМВ-та, с такава капачка - би трябвало да може да се намери нещо, по моргите. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Iltcho #3 Отговорено 3 Май, 2004 Ще съм ви много благодарен момчета Аз също виждам доста БМВ-та, АУДИ-та, даже и голфове с такива джанти. Ама никъде по гумаджиите няма само капачки Все пак София е 1000 пъти по-голям град от Враца, така че във ВАС ми е надеждата Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Victor #4 Отговорено 3 Май, 2004 Гумаджията, когото вече много пъти споменавам в този форум (на Околовръстното при отбивката за Овча Купел 2) имаше една щайга само с капачки всякакви видове, обаче нямам идея дали ги продава само тях. Ако имам път натам, ще го питам. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Iltcho #5 Отговорено 3 Май, 2004 Гумаджията, когото вече много пъти споменавам в този форум (на Околовръстното при отбивката за Овча Купел 2) имаше една щайга само с капачки всякакви видове, обаче нямам идея дали ги продава само тях. Ако имам път натам, ще го питам. Вик, ще ти бъда много благодарен Между другото - Сивика е супер бляскав - поздравления Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове