Jump to content
Guest Iltcho

!ДО Stass!

Recommended Posts

Guest Iltcho
Публикувано (Редактирано)

;) Stass, ако не се лъжа това е твоята кола и твоите джанти

Публикувано изображение

Пич, джантите на моя прелюд са същите. От както съм я взел, едната от тези капачки ми е различна - гладка. Сигурно си спомняш, че преди време ми ги и крадоха. Та от вече 10 месеца правя отчаян опит да си намеря ПОНЕ една такава капачица. Ако има 4 също няма да откажа. Та мисълта ми е - там, от където си купил джантите, можеш ли да провериш или въобще някой може ли да разпита за 1 такава капачка. Става и 4 да са. Няма проблем. Предварителтно БЛАГОДАРЯ ;)

П.П. Имам предвид капачката, която покрива БОЛТОВЕТЕ на главината :);) и създава илюзията, че си само с ЕДИН ЦЕНТРАЛЕН БОЛТ :D:angry::cool:

Редактирано от prelude-BA4

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Magnum

Недей храни празни надежди, нека и Стас да си каже, но джантите ги взехме от Горубляне, с 4 капачки - били са на някаква Астра, но изглежда не са пасвали добре, понеже едната беше доста изтъркана, някъде е опирала.Иначе гледам доста такива джанти, RONAL, и на БМВ-та, с такава капачка - би трябвало да може да се намери нещо, по моргите.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Iltcho

Ще съм ви много благодарен момчета !!!:cool: Аз също виждам доста БМВ-та, АУДИ-та, даже и голфове с такива джанти. Ама никъде по гумаджиите няма само капачки !!! Все пак София е 1000 пъти по-голям град от Враца, така че във ВАС ми е надеждата !!!:D:angry::)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Victor

Гумаджията, когото вече много пъти споменавам в този форум (на Околовръстното при отбивката за Овча Купел 2) имаше една щайга само с капачки всякакви видове, обаче нямам идея дали ги продава само тях. Ако имам път натам, ще го питам.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Iltcho

Гумаджията, когото вече много пъти споменавам в този форум (на Околовръстното при отбивката за Овча Купел 2) имаше една щайга само с капачки всякакви видове, обаче нямам идея дали ги продава само тях. Ако имам път натам, ще го питам.

Вик, ще ти бъда много благодарен ;):) Между другото - Сивика е супер бляскав - поздравления ;):angry::D;):cool:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...