Jump to content
Nilak

Не се включва Sel на Cruise Control

Recommended Posts

От скоро имам Honda Accord iCTDI 2004г., и от известно време бутона SEL (select) не работи, т.е. не светва лампичката и не поддържа скоростта. Моля за съвет как да разглобя волана, за да видя къде е проблема, предполагам някъде не дава кнтакт.Лампичката MAIN свети, не съм натискал други педали докато се опитвам да го включа. Известно време се включваше когато му кеф, но напоследък не ще (със задържане също не става).

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Провери си стоп машинката на педала на спирачката и тази на съединителя. От там взима сигнал, и ако не прави добър контакт може да си мисли че е натиснат някой от левите педали. :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Малко вероятно е да е от бутона на волана.Аз също залагам на някоя от стоп машинките,при мен като минавах през по голяма неравност и ми изключваше заради стоп машинката на спирачката,след ходене до Юби-ко вече не го прави.Тъй че колега направо иди там,няма да ти вземат скъпо и ще разберат по бързо от теб,къде е проблема :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Благодаря за отговорите! Наистина се оказа стоп-машинката на съединителя!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колега сподели,къде се справиха с проблема и колко пари ти излезна?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Съжалявам, не бях дълго на линия. Проблема си оправих сам(понеже обичам да разглобявам колите си :P , а и не се доверявам на разни майстори, другите дето разбират ми излизат скъпо). Не мога да кажа цена на машинката, щото един приятел ми я подари (има сервиз за коли). И така. Иначе може да се пробваш както е казал kristian_nk в Юби-ко(намира се в Горубляне).

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...