Jump to content
Guest dimodi

Струват ли си евтините лети джанти

Recommended Posts

Guest dimodi

Струват ли си парите алуминиеви джанти 14" от сорта на CMS (115 лв), Darwin Racing (140 лв), някой има ли впечатления (не само за тези, ами и за други марки със сходни цени)? Вчера гледах и Fondmetal за около 140 лв, дали да не предпочета тях?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest slus4o

Струват ли си парите алуминиеви джанти 14" от сорта на CMS (115 лв), Darwin Racing (140 лв), някой има ли впечатления (не само за тези, ами и за други марки със сходни цени)? Вчера гледах и Fondmetal за около 140 лв, дали да не предпочета тях?

<{POST_SNAPBACK}>

Постни някви снимчици, освен дизайна гледай и здравината.

Иначе за CMS и за Fondmetal имам впечатления и май бих заложил на Fondmetal мисля че са по-здрави от CMS-то

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest dimodi

Ами примерно модел Paladin на CMS:

Публикувано изображение

FondMetal са като тези, само че вместо цепки в ребрата, има просто по-тънка част :

Публикувано изображение

Как се разбира каква е здравината?

Постни някви снимчици, освен дизайна гледай и здравината.

Иначе за CMS и за Fondmetal имам впечатления и май бих заложил на Fondmetal мисля че са по-здрави от CMS-то[/size]

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest shestia

Струват си, DarwinR и Fundamentala имат по-добър вид от СМS-a, но това вече е въпрос на вкус, като здравина и трите са здрави, виж обаче като избираш джанти се гледат и други неща, като покритие, офсет на джантата навънка от гумата, дали така както е направена има опасност да я жулиш често и други такива! Най-добре хвани някой, който има набито око за тези неща и вече като пробваш и на автомобила ще разбереш кои са най-подходящи. :huh: ПП. Ако се чудиш между тези два модела, вторите на мен лично за сивик по ми харесват :huh: , но най-добре ходи на място, че на снимка не са като на живо!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest d15b2

за здравината мисля че най здравите трябва да пише на тях forged. а bsa, и darwin racing със сигурност не са, ама за тия пари толкова :huh:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Honda-Z

Аз на Акорда, миналото лято сложих ето това от CMS:

Публикувано изображение

и съм много доволен откъм съотношение цена/качество :worthy:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Dominic

Аз мислех да взимам по-евтини ляти джанти, но един приятел ме отказа. Той е гумаждия и работеше(подчертавам) с Боряна или май така се казваше фирмата. Може би много от вас са я чували. Та тяхната фирма се е отказала от Darwin Racing и още няколко техни марки поради фабричната им кривота. Не могат да се оправят на стенда !!! Не могат да ги балансират, защото са криви фабрично.Иначе бях харесал един страхотен модел, ако имаш желание ще ти го пусна като снимка - черни, почти като F1 на O.Z. ноооо.... се отказах. По-добре колата здрава отколкото разбити полуоски или каквото там може да се скапе :plane:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest d15b2

Аз мислех да взимам по-евтини ляти джанти, но един приятел ме отказа. Той е гумаждия и работеше(подчертавам) с Боряна или май така се казваше фирмата. Може би много от вас са я чували. Та тяхната фирма се е отказала от Darwin Racing и още няколко техни марки поради фабричната им кривота. Не могат да се оправят на стенда !!! Не могат да ги балансират, защото са криви фабрично.

Иначе бях харесал един страхотен модел, ако имаш желание ще ти го пусна като снимка - черни, почти като F1 на O.Z. ноооо.... се отказах. По-добре колата здрава отколкото разбити полуоски или каквото там може да се скапе :P

<{POST_SNAPBACK}>

и аз си бях харесал тях

Публикувано изображение

а сега видях че има едни нови всъщност само цвета е нов

Публикувано изображение

може ли да каже някои каква е приблизителната цената на ОZ-ките

и кои ги продава

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Stass

Хората отдавна са си го казали-" евтиното после излиза скъпо"Аз лично се отказах от летите джанти след две изправяния за по 40 лв....Всъщост за момента, аз май се отказах от колите като цяло:-))))))))))))))Ти защо си си взел хонда ? Заради красивия и външен вид или заради качеството и надежността и ? Я какви красиви ФИАТ-чета има , че и евтинки...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Dominic

и аз си бях харесал тях....

може ли да каже някои каква е приблизителната цената на ОZ-ките

и кои ги продава

<{POST_SNAPBACK}>

Точно за тези черни джанти ставаше въпрос. Много са красиви, но затова са по-евтини с по 150-200лв. от другите марки - защото са криви фабрично.

Колкото до О.Z. - преди време ми ги предлагаха 15 цола на 500лв. и то втора употреба, на които личеше, че са изправяни на машина, защото имаше зуби по тях.

Ако са само ожулени - можеш за 150лв. да боядисаш и 4-те, но ако са изправяни, аз не бих ги купил.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest d15b2

аз за нови питах кои е вносителя

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...