Jump to content
hefest

въпрос относно прелюд

Recommended Posts

колеги привет и от мен,стана една много приятна тема,което е много добре :)благодаря и на колегата chris_barnes са директното препращане и линка към толкова ценна информация,благодаря и на всички други колеги:Preluded:garfi:Тодор:ogo и на всички останали които те първа ще се впишат в темата ;)колеги мисля че щом се отнася за багаж:аеродек-чето винаги ще е на линия,макар че и в неговия багажник,4 гуми стават 2 една върху другите 2 изправени,поне така ги возех последно :)колеги как е като обслужване прелюдчето,понеже от моя автомобил които споменах в първия пост(сивик аеродек 1.8 вти)не мога да се оплача,информативно ако някои му е интересно ще му кажа и цените на сменените консумативи,имали нещо по особенно по подръжката на 4вс системата,колеги надявам се да съумеем да задържим темата приятна ;)през търсачката намерих и други интересни неща,поздравимоля някои модератор да ми удари едно рамо понеже вместо да си отговоря в темата,пуснах нова,за което се извинявам много,огромно извинение за затрудняването :lol: ако може моля преместете мнението ми,ако не нека бъде изтрито,извинявам се отново

Редактирано от hefest

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...