Jump to content
Guest shnorhel

Покупка на Хонда

Recommended Posts

Guest shnorhel

Здравейте,заделил съм парички за Хонда сивик -спрял съм се засега на 15-16V 90кс. от 94-97 година 4-5 врати.Колата много ми харесва страхотна е.....Вчера бях на горубляне и не намерих нищо интересно ама наистина нищо и цените бяха много надути.Та бихте ли ме насочили към някои който внася хонди?и дали някой има наблюдение за хондите вкарвани от Германия италия или Австрия?Благодаря предварително :) :) :):):):):):D пп.В момента карам Рено и фоума на рено е 100 пъти по-голям ..предполагам че се досещате защо:)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest slus4o
На отличен двигател си се спрял ако не търсиш специално нов внос: О Б Я В А и цената е прилична, иначе кажи до колко пари имаш ли инвалид за вноса и какви екстри търсиш аз с удоволствие ще ти ударя едно рамо а иначе специално за "Горубляне" забрави там така дуят цените (+1000) а и имат едни инвалиди, ще ти трябва желязно Пълномощно и ТРИ години трепет да не стане някоя беля

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest kamikadzeto

Здравейте,заделил съм парички за Хонда сивик -спрял съм се засега на 15-16V 90кс. от 94-97 година 4-5 врати.Колата много ми харесва страхотна е.....

Вчера бях на горубляне и не намерих нищо интересно ама наистина нищо и цените бяха много надути.Та бихте ли ме насочили към някои който внася хонди?и дали някой има наблюдение за хондите вкарвани от Германия италия или Австрия?

Благодаря предварително ;)

:worthy:  :)  :)  :)  ;)  ;)  :)

пп.В момента карам Рено и фоума на рено е 100 пъти по-голям ..предполагам че се досещате защо:)

<{POST_SNAPBACK}>

тази седмица заминавам за коли в италия ако тьрсиш сериозно можеш да ми звьннеш мисля че мога да ти намеря на хубава цена.0888775122

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest shnorhel

Бих желал да е внос за да е на мой инвалид..Но като за начало не знам от каде да се орянтирам Италия германия или австрия?Предполагам че от Италия ще излезне по-евтино но за качеството незнам Ако може някакво мнение :cool:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest clockerman

НЕщо не ми допадат колите от италия макар че там са с по маек климат...а всъщност ти ли ще ходиш там или някой ще ти я кара?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...