Royal 5 #1 Публикувано 19 Септември, 2010 Здравейте колеги : )От скоро мога да се похваля с Honda Accord 1997, 1800 кубика бензин : ) За начало съм доста доволен, но ме спъна проблем с алармата!Историята е следната: Паркирах, спуснах предните прозорци до долу, излязох и я заключих (От ключалката, в автокъщата ми казаха че нямала аларма). Наложи ми се да отворя дясната врата, обиколих около колата, отворих дясната врата с езичето през прозореца и след като запалих автомобила започна да свири клаксона и да мигат мигачите в синхрон. Явно колата отчита че някой и чупи прозореца и се опитва да влезе по интересния начин. Разкачил съм акомулатора и до там. Компютъра чака само да допра кабела до плюса и се почва едно свирене, едни фоерверки, направо ужас.. Събудих квартала.. Дайте някакъв акъл, че утре ще ми трябва колата сутринта, пък не ми се кара на клаксони.. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
demon89 8 #2 Отговорено 19 Септември, 2010 Заводската аларма и при мен се пуска като махна акумулатора и го закача след това.Като закачиш акумулатора отключи шофьорската мисля,че само от там се спира заводската аларма,явно на тази врата има някакъв датчик или нещо такова. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Royal 5 #3 Отговорено 19 Септември, 2010 Не реагира. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Informer 2 #4 Отговорено 22 Септември, 2010 Пробвай да разкачиш акумулатора, след това слагаш ключа на колата и го даваш на контакт. После закачи акумулатора и ми кажи какво е станало Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
MachineMan 1 #5 Отговорено 22 Септември, 2010 Заводската аларма и при мен се пуска като махна акумулатора и го закача след това.Като закачиш акумулатора отключи шофьорската мисля,че само от там се спира заводската аларма,явно на тази врата има някакъв датчик или нещо такова.И аз така мисля, но трябва да я отключиш и заключиш след това. Заключи всички врати, закачи акумулатора и виж дали централното работи така, ако не може да пробваш и с дясната врата. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове