Guest bobo21 #1 Публикувано 31 Март, 2006 Колеги току-що гледах един хубав филм, чийто преводач в надписите през цялото време задаваше вАпроси.Много ви моля престанете да задавате вАпроси в този форум и се превключете на вЪпроси.Ще се станат от гроба братята Кирил и Методий и ще ви зададат вЪпроса:Как са ви пуснали от 2ри в 3ти клас?Благодаря за разбирането. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest johnyboy #2 Отговорено 31 Март, 2006 Ще се станат от гроба Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest greenwather #3 Отговорено 31 Март, 2006 Колеги току-що гледах един хубав филм, чийто преводач в надписите през цялото време задаваше вАпроси. Много ви моля престанете да задавате вАпроси в този форум и се превключете на вЪпроси. Ще се станат от гроба братята Кирил и Методий и ще ви зададат вЪпроса: Как са ви пуснали от 2ри в 3ти клас? Благодаря за разбирането. <{POST_SNAPBACK}> Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest ma4o #4 Отговорено 31 Март, 2006 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Maina 6th gen #5 Отговорено 1 Април, 2006 Ще се станат от гроба братята Кирил и Методий и ще ви зададат вЪпроса: Как са ви пуснали от 2ри в 3ти клас? <{POST_SNAPBACK}> споко - и двамата имат бан от този форум и отдавна не четат тука Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest gena_g #6 Отговорено 1 Април, 2006 Ще се станат от гроба братята Кирил и Методий и ще ви зададат вЪпроса: Как са ви пуснали от 2ри в 3ти клас? <{POST_SNAPBACK}> споко - и двамата имат бан от този форум и отдавна не четат тука <{POST_SNAPBACK}> това ми хареса Но все пак колегата има право И аз се мъча да пиша максимално правилно (ама май много не ми се отдава). Някой път си е направо тормоз за очите като тръгнеш да четеш нечие писание с хиляди правописни грешки Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Maina 6th gen #7 Отговорено 1 Април, 2006 а защо да не допуснем, че пишат на старобългарски и това всъщност са или самите братя св.св.Кирил и Методий, или техните ученици Климент, Сава, Наум и Ангеларий със сменени никове? Ама това само св.Victor може да потвърди Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest joro_bul #8 Отговорено 1 Април, 2006 а защо да не допуснем, че пишат на старобългарски и това всъщност са или самите братя св.св.Кирил и Методий, или техните ученици Климент, Сава, Наум и Ангеларий със сменени никове? Ама това само св.Victor може да потвърди <{POST_SNAPBACK}> ми аз не съм му виждал очите поне от месец Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове