Jump to content
Ekzotik

Нужда от помощ

Recommended Posts

Колеги днес отидох да огледам една хонда сивик 1994г. 90 к.с. колата е нов внос но няма регистрация.Може ли да ми кажете каква е процедурата и колко пари ще ми струва всичко и ако може да ми обясните подробно,защото не съм наясно и не искам да направя някои фал.. Благодаря предварително :wub:

Редактирано от Ekzotik

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

взимаш документите на колата и бягаш в КАТ за времени номера мисля че 15 20 лв. бяха, или я караш с репатрак и направо си слагаш номерата, ще ти трябва гражданска и всички документи на колата

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ако колата не е от региона, в който ще я регистрираш трябва да и извадиш транзитни номера! Струват вече между 25 и 45лв! Може и както е казал горе колегата да я превозиш с нещо! Увери се, че колата има всички необходими документи за регистрация в КАТ!!! Ще трябва да платиш ЕКОтакса (около 200лв май беше), за номерата (ок. 80лв), Гражданска (може и на вноски), винетка (ако ти трябва), технически преглед и други някои такси (ок. 50лв)! Може и да съм пропуснал нещо! ;) Абе трябват ти около 350 до 500лв за регистрация! Дано съм помогнал! ;)

Редактирано от CIVICwarrior

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колега,значи за в КАТ първо ти трябва Гражданска,като хубавото е,че нея можеш да я направиш на 4 вноски примерно;идва ред на ЕКО таксата,която е 140лв в момента(преди 3 дни регистрирахме една кола);после влизаш и ти правят документацията,която е 13лв,след това ти гледат светлини там,после отиваш на канала,вдигаш капака и се гледат номерата на шасито и двигателя и след това започват големите нерви-чакаш за талон и номера,плащаш около 60 и нещо лева,като в тези пари ти влизат номерата и прегледа и общо взето е това.А ако я взимаш от друг регион колата,най-добре ще е ако можеш с платформа да я придвижиш до твоят градИначе ако в КАТ нещо не ти е ясно,ти си длъжен да ги питаш и те са длъжни да ти отговорят,затова няма какво да се притесняваш ;) Айде успех и дано да сме ти помогнали

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

платил си 140 лв. но колата колко е годишна защото до колкото знам кола над 20 години Еко таксата е 200 лв. ???

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...