Ekzotik 2 #1 Публикувано 17 Септември, 2010 (Редактирано) Колеги днес отидох да огледам една хонда сивик 1994г. 90 к.с. колата е нов внос но няма регистрация.Може ли да ми кажете каква е процедурата и колко пари ще ми струва всичко и ако може да ми обясните подробно,защото не съм наясно и не искам да направя някои фал.. Благодаря предварително Редактирано 17 Септември, 2010 от Ekzotik Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kick 46 #2 Отговорено 17 Септември, 2010 взимаш документите на колата и бягаш в КАТ за времени номера мисля че 15 20 лв. бяха, или я караш с репатрак и направо си слагаш номерата, ще ти трябва гражданска и всички документи на колата Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Street-warrioR 287 #3 Отговорено 18 Септември, 2010 (Редактирано) Ако колата не е от региона, в който ще я регистрираш трябва да и извадиш транзитни номера! Струват вече между 25 и 45лв! Може и както е казал горе колегата да я превозиш с нещо! Увери се, че колата има всички необходими документи за регистрация в КАТ Ще трябва да платиш ЕКОтакса (около 200лв май беше), за номерата (ок. 80лв), Гражданска (може и на вноски), винетка (ако ти трябва), технически преглед и други някои такси (ок. 50лв)! Може и да съм пропуснал нещо! Абе трябват ти около 350 до 500лв за регистрация! Дано съм помогнал! Редактирано 18 Септември, 2010 от CIVICwarrior Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
GaiJin 26 #4 Отговорено 18 Септември, 2010 Колега,значи за в КАТ първо ти трябва Гражданска,като хубавото е,че нея можеш да я направиш на 4 вноски примерно;идва ред на ЕКО таксата,която е 140лв в момента(преди 3 дни регистрирахме една кола);после влизаш и ти правят документацията,която е 13лв,след това ти гледат светлини там,после отиваш на канала,вдигаш капака и се гледат номерата на шасито и двигателя и след това започват големите нерви-чакаш за талон и номера,плащаш около 60 и нещо лева,като в тези пари ти влизат номерата и прегледа и общо взето е това.А ако я взимаш от друг регион колата,най-добре ще е ако можеш с платформа да я придвижиш до твоят градИначе ако в КАТ нещо не ти е ясно,ти си длъжен да ги питаш и те са длъжни да ти отговорят,затова няма какво да се притесняваш Айде успех и дано да сме ти помогнали Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Т.Иванов 8 #5 Отговорено 25 Септември, 2010 платил си 140 лв. но колата колко е годишна защото до колкото знам кола над 20 години Еко таксата е 200 лв. ??? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове