Jump to content
Guest lamerko

Получаване на инвалидно

Recommended Posts

Guest lamerko

Съжалявам ако вече е имало тема по този въпрос. Та искам да знам как мога да получа инвалидно? Какви са степените на инвалидност и с коя степен мога да вкарам кола без да платя мито или ДДС който както го знае? Кои болести включва? Още работи май исках да питам, но сега нямам време айде със здраве на всички!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Maina 6th gen

Съжалявам ако вече е имало тема по този въпрос. Та искам да знам как мога да получа инвалидно?

<{POST_SNAPBACK}>

:D:D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ma4o

тема има :D по принцип ти триабва инвалид първа група :D мисля ,че с придружител даже :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest slus4o

тема има :huh:

по принцип ти триабва инвалид първа група :D мисля ,че с придружител даже :huh:

<{POST_SNAPBACK}>

Определено има доста по въпроса в архива, ползвай търсачката. А иначе накратко над 90% нетрудоспособност а под 90% зависи от болеста списъка го има на mitnica.bg или просто напиши в Google "Внос кола на Инвалид" да видиш какъв форум има направо ще паднеш ае :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest lamerko

Да но нали не е задължително човека да е инвалид за да е първа стемен. Искам да знам дали диабета или хипертонията се водят някаква степен инвалидност :huh: . Много ми е гадно да говоря на такива теми но искам да знам за да мога да намеря човек на който ще мога да регистрирам кола и да ми е мир на душата да не я мисля :huh: . Най-важното е спокойствието.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Maina 6th gen

не; само слепи, сакати и т.н. хора, нуждаещи се основно от придружител. Хрема, грип, трипер и др. не стават батка :huh:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest johnyboy

Става Майна, става :huh: Мама е диабетичка :huh: Не ми е приятно че се възползвам от това, ама........

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest buddi5

Ставаше ама преди като си платиш на докторите 500лв. в ТЕЛК , сега обаче много са ги спекли защото всеки втори циганин е с инвалидно свидетелсдво . И вече дори истински инвалиди не могат да вземат :plane:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest johnyboy

buddi5 Публикувано на Днес, 04:25 PM   Ставаше ама преди като си платиш на докторите 500лв. в ТЕЛК , сега обаче много са ги спекли защото всеки втори циганин е с инвалидно свидетелсдво . И вече дори истински инвалиди не могат да вземат 

:D Пич, ти или не знаеш кво е диабет или не мислиш какво пишеш :plane:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest buddi5
buddi5 Публикувано на Днес, 04:25 PM

Ставаше ама преди като си платиш на докторите 500лв. в ТЕЛК , сега обаче много са ги спекли защото всеки втори циганин е с инвалидно свидетелсдво . И вече дори истински инвалиди не могат да вземат 

:lol: Пич, ти или не знаеш кво е диабет или не мислиш какво пишеш :lol:

<{POST_SNAPBACK}>

[/quote Повярваи ми знам за какво става в интерес на истината . Затова казвам че в момента на наистина нуждаещи се хора се отказва инвалидност поради това че има много хора които вземат неправомерно инвалидни.Мисля не съм писал нищо с което та те убидя затова съжалявам че си го приел така
Редактирано от buddi5

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest johnyboy
:unsure: Така както си го нописал си е пряка обида. Добре че те знам къв си пич :lol::ph34r: По темата. Не помня в кой сайт го гледах тоя списък с болести и недъзи и категории инвалидност. От 2 дена цъкам да го намеря но явно не ме бива много с търсачките :blink: Помогнете и вие :blink: По принцип , диабета е 1 група с придружител! Понеже не бутам рушвети а бия наглите и недостойни докторченца , за това майка ми е 1 група без придружител! Само 1 група става. Не те съветвам да ползваш инвалидност от непознати или (още по-лошо) купена!!! От няколко месеца вървят проверки и доколкото чух подвеждат под отговорност за документна измама или както се води там. Успех :blink:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Maina 6th gen

По принцип , диабета е 1 група с придружител!

<{POST_SNAPBACK}>

Момчета не се заблуждавайте!!! В България има около 1 милион болни от диабет, ако всички са с придружител, ще останат само децата свободни :unsure:

Диабета наистина е тежка болест да пази бог, но само в крайната си фаза е с придружител, има си документи на тази тема, прочетете ги първо :ph34r:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...