Jump to content
Guest mookie42

съвет за сивик

Recommended Posts

Guest mookie42

предлагат ми хонда сивик седан 1.4 97 г. на 135 хил. за 5 бона без мито, но няма климатик!!!! като се предполага , че няма други забележки реална ли е тези цена според вас ?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Maina 6th gen

има 2 основни модификации :1.4iS с двг D14A4 90кс1.4 с двигател D14А3 75кстази коя е?аз имам първата и си струва всяка стотинка :Dопаа, сега видях че е седан, те са 90кс, но пък има англичанки и японки.английската се води фастбек- нещо като хечбек, ама най-добре покажи примерна снимка, че ще се оплетеш така :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest slus4o

предлагат ми хонда сивик седан 1.4 97 г.  на 135 хил. за 5 бона без мито, но няма климатик!!!!  като се предполага , че няма други забележки

реална ли е тези цена според вас ?

<{POST_SNAPBACK}>

Според мен си заслужаваи цената е реална и ако двигателя е 90-те коня ще си направо очарован от колицата тя и другата върви но, вземи VIN - номера и го провери :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest mookie42
Отговорено (Редактирано)

Според мен си заслужаваи цената е реална и ако двигателя е 90-те коня ще си направо очарован от колицата тя и другата върви но, вземи VIN - номера и го провери :D

<{POST_SNAPBACK}>

а какво е VIN - номера не сам много в час Редактирано от mookie42

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest slus4o

а какво  е VIN - номера  не сам много в час

<{POST_SNAPBACK}>

Значи това е номера на рамата просто взимаш номера от талона и Проверка на VIN

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest mookie42

има 2 основни модификации :

1.4iS с двг D14A4 90кс

1.4 с двигател D14А3 75кс

тази коя е?

аз имам първата и си струва всяка стотинка :)

опаа, сега видях че е седан, те са 90кс, но пък има англичанки и японки.

английската се води фастбек- нещо като хечбек, ама най-добре покажи примерна снимка, че ще се оплетеш така :)

<{POST_SNAPBACK}>

СНИМКА

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest slus4o
Това се води fastback или по български англичанка

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest mookie42

Това се води fastback или по български англичанка

мерси,

кажете малко мнения за този модел, моля

Редактирано от mookie42

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest My Honda

Икономична и пъргава . За класа си е доста комфортна и вози добре. Мисля, че повечето хора от форума са доволни от англичанките си, както и аз. Всъщност аз много си харесвам колата, и всеки ден се убеждавам, че беше най-добрия вариант за тези пари :huh: Направи и едно кръгче, на мен това ми стигаше :huh:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Maina 6th gen

ако колата ти харесва и цифрата те устройва, взимай без да му мислиш, добри са :huh: само това че няма климатик не зная до колко те смущава, сам прецени

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Ивайло Петков

Гледай да не стане като при мен - купих я за 90 коня и с ABS, пък тя се оказа 75 коня и без ABS. :worthy: Пак съм доволен, ама що да те баламосват.По номера на двигателя се разбира недвусмислено.Разход извънградско 5.8, градско изненадващи 11. (сигурни заради задръстванията).Колата е по-скоро за по-умерени водачи - доста слаба на ниските обороти, както и със скоростна кутия не особено подходяща за пътуване по магистрала.3000 оборота - 100 км/ч. ,Максимална скорост 165 км/ч за 75 коня, 90 е повечко. 'Дърпа' много приятно и равномерно - от 2000 до 5000 оборота (аз повече не съм я шпорил).Возията обаче е страхотна.Айде да не те плаша, но по-добре да си наясно, да не тръгваш с голямата кошница. Не е лош автомобила, но зависи какво си карал и с какво го сравняваш.

Редактирано от Ивайло Петков

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Ивайло Петков

Моят двигател е D14A7 - 75 к.с. (произвежда се след 97 г.)

Редактирано от Ивайло Петков

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest mookie42

ако колата ти харесва и цифрата те устройва, взимай без да му мислиш, добри са :D само това че няма климатик не зная до колко те смущава, сам прецени

<{POST_SNAPBACK}>

не ме смущава климатика ,аз досега съм карал кола без клима.

просто ме интересува дали е реална цената щото не съм много запознат как варвят на пазара . а тук забелязвам ,че хората разбират и са отзивчиви да дадат компетентен съвет за което благодаря на всички.

много сам навит да си взема хонда и се надявам да е скоро:plane:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Honda-Z

Щом имаш нужда от съвет, ето го и моя:Изчакай за нещо "по-надарено". Това е най-базовия двигател и изглежда самия автомобил е най-базова версия. Май даже и шибедах няма. Дори и третия стоп го няма. Така ли ми се вижда на снимката или наистина има разлепен таван това :P Колко да му е митото? 1500? Ако разгледаш в мобилето има такива читави англичанки за от около 7 бона.Иначе като водач на такъв сивик мога да кажа, че модела определено е сполучлив. Просто зависи докъде ти стигат критериите за оборудване... Лично аз на тази специално не бих се навил, освен ако не е на супер далавера (каквато явно не е).Успех :P

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest mihho

ако колата ти харесва и цифрата те устройва, взимай без да му мислиш, добри са :P само това че няма климатик не зная до колко те смущава, сам прецени

<{POST_SNAPBACK}>

не ме смущава климатика ,аз досега съм карал кола без клима.

просто ме интересува дали е реална цената щото не съм много запознат как варвят на пазара . а тук забелязвам ,че хората разбират и са отзивчиви да дадат компетентен съвет за което благодаря на всички.

много сам навит да си взема хонда и се надявам да е скоро:P

<{POST_SNAPBACK}>

Колега цената е добра при условие че е без мито....аз мойта я взех на ивалид(нема мито) точно за 5000 бона без климатик....ако имаш инвалид и ти се занимава с глупости зимай я иначе има за по 7 бона както каза колегата Honda-Z в мобиле и няма да са разшраваш с мита и Власти най вече :P

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...