Jump to content
Guest Ивайло Петков

Какво радио да си сложа?

Recommended Posts

Guest Ивайло Петков

Както знаете от някоко дни имам Civic.Предишния собстеник (или някой по трасето) си е взел радиото, та си слушам само мотора - и той е музика, ама все пак ми се ще и радио. :thumbs1: На мястото на радиото има извод на антена и един куплунг.Та въпросът ми е - този куплунг стандартен ли е и как да си намеря радио да стане на него (да не ми бъзикат разни специалисти по колата).Мога ли да си купя някаквo CD radio (напр. Panasonic, техномаркет, 150 лв) и то да стане хоп и айде или е по-сложно?Чудя се дали в колата си има фабично вградени колони - във вратите например.

Редактирано от Ивайло Петков

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest greenwather

значи тоз накрайник за антената си е стандартен сиреч всеки касетофон или цд отзад го има .радио вече никой не произвежда само по себе си.този панасоник е добър слагай го смело.по принцип трябва да има колони във вратите ама може и да ги е свалил бившия собственик.ако няма ще си купиш.ако искаш вече маркова музика за много пари то тогава вече е посложно ,ама според мен ти искаш да имаш Някаква музика в колата ,и за това варианта на който си се спрял е добър.Успех :thumbs1:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Ивайло Петков

,ама според мен ти искаш да имаш Някаква музика в колата ,и за това варианта на който си се спрял е добър.

Успех  :thumbs1:

<{POST_SNAPBACK}>

Мерси.

Т.е. тези накрайници (не антенния, а другия) са стандартни за всички обикновени радиа?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest shestia

Дори да не са съвсем стандартни, може да се пригодят. В смисъл в колата ако нямаш букса, а само жици, можеш да си купиш и да си вършеш и после радиото както и ти каза само с едно "хоп" и всичко му пасва! :thumbs1: Аз на твое място бих си взел МП3 вместо СД, разликата в парите не е голяма, но откъм одобство и пестене на дискове, е просто осезателна! :devil:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest joro_bul

при нас в Пловдив има един магазин/викиват/ и там продават специални букси - преходници от японска букса към евро букса и не ти се налага да режеш кабели и др. такива простотии :thumbs1:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest RENZO
Отговорено (Редактирано)

Купи си PIONEER DEH-2800 MP - струва 208 лева, свири супер, чете и мп3

Редактирано от RENZO

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest slus4o

Колега какво ще кажеш за тази машинка, с нея ще тие заспи от всякаде колицата

Публикувано изображение

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest greenwather

Дори да не са съвсем стандартни, може да се пригодят. В смисъл в колата ако нямаш букса, а само жици, можеш да си купиш и да си вършеш и после радиото както и ти каза само с едно "хоп" и всичко му пасва! :D

Аз на твое място бих си взел МП3 вместо СД, разликата в парите не е голяма, но откъм одобство и пестене на дискове, е просто осезателна!  ;)

<{POST_SNAPBACK}>

а също така и от към звук разликата е осезателна . сиреч МП3 ките като звук са пълен потрес сравнение с нормално ЦД, :D но иначе найстина пестиш много дискове :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Accord6

И аз бих ти препоръчал Пайнера. Малко е по-скъп, но е MOS-FET и ще свири значително по-добре от Панасоника.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ma4o

в ПАЙНЕРА е истината :D това е по-добрата марка :D:D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest johnyboy

Айде стига бе :D Пайнер-майнер. Трябва да сложи и за 200лв. колони говорители или както ви харесва та да направи разлика :D С тия оригиналните и мойта китайска пръчка ша свири кат пайнер :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Accord6
Отговорено (Редактирано)

Едни хубави пищялки и веднага ще усетиш Пайнер-а. Верно е, че ако си купи хубави говорители, още по-добре. Все пак говорим за нисък клас Пайнер, не му препоръчваме 9-ка

Редактирано от Accord6

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest didone

аз оня ден си купих такива кабели с преходник от хондова букса към европо принцип би трябвало да ги има по-повечето магазини но ако не ти се обикаляаз я купих от Г.М.димитров бл 60 :D това е след Драган Цанков посока към Симеоновско отдясно един дълъг блок :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest shestia

Колега какво ще кажеш за тази машинка, с нея ще тие заспи от всякаде колицата

Публикувано изображение

<{POST_SNAPBACK}>

Колега Slus4o, мисля че човека питаше за нещо за по-малко от 1000, с това твойто като види цифрата верно ще заспи, ама идеята после е ако може и да се събуди! :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest da6kata

видях в един голф 2ка мп3 със дисплей от няколко цвята тъч скрийн та въпроса ми е някои да може да даде линк със некви такива мп3-та а тъч скрийна беше без функция за филми и дивиди ако някои знае нещо пикантно да прати със цени ако може мерси предварително

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest slus4o

.............питаше за нещо по-малко от 1000..........

<{POST_SNAPBACK}>

Цифрата е към 800 и идеята ми беше че и евтините варианти като "Елит" правят хубави неща а не само "Пайнер" и компания или пък задължително да е с "MOS-FET" това почти не се усеща, та извода е:

Че колегата до 150 си купува "Елит","НЕО" или пак от този диапазон марки с готин дизайн и подръжка на MP3 + минимум 4х40 (гледай и за паметта за да не ти прескача) и си свирка по скоро му свирят :huh: ,

след като няма да си слага чисто нови колони и да оптимизира, изчислява музиката си, скъпо MP3 не му трябва

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Furious

PIОNEER е истината .

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest civic1.5
:huh: ALPINE е многократно по добар от пионера но тук не е мястото да ти даваме савети кое е наи тя цената говори 6том те оправиа панасоника купуваи и слагаи наи вайното е да има гарантсиа а буксите отзад са стандартни ако има проблем се продават преходници :huh:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Accord6

:huh:

PIОNEER е истината .

<{POST_SNAPBACK}>

Колега като гледам май колите ни си приличат не само външно (и моята е сив металик), но и "вътрешно". Интересно ми е какъв модел на Пайнер имаш в Акорда?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest tsolo georgiev

Няма какво да се чудиш,а провери дали има ...:huh: ама щом ти е взел радиото е взел и колонките най- вероятно:huh:А за CD няма какво да се чудиш....Само Пайниър другото е компромис с звука...... :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Furious

:huh:

Колега като гледам май колите ни си приличат не само външно (и моята е сив металик), но и "вътрешно". Интересно ми е какъв модел на Пайнер имаш в Акорда?

<{POST_SNAPBACK}>

Колега сложих ето този модел в мойта Хонда .

PIONEER DEH-P5800MP

Публикувано изображение

Пасва перфектно защото цветовете на дисплея и копчетата се сменят и има точно нашия цвят . Другото хубаво нещо е че успях да подкарам оригиналното дистанционно на волана към него -е естествено с няколко промени по схемата :huh:

А иначе за качеството на звука няма какво да ти го хваля :D

Айде със здраве , ако имаш някакви други въпроси пиши на Л.С . за да не омазваме темата на човека .

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest RENZO

По въпроса с колоните - има много готинт вариант на HERTZ - струва около 110 лв за монтаж във врати. Свирят супре за парите си и се продават в комплект с филтри

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Ивайло Петков

Мерси на всички за мненията.Онзи ден свърших работа:MP3, CD Radio Panasonic 189 лв (китайско разбира се)Монтаж 30 лв. с евробукса (може и 15 ама директно с буксата на радиото)В Toiaga или (както там се пише) иначе няма гаранция.Кръцнаха буксата на Хонда и сложиха евробукса.Колонки (допълнителни за отзад, че нямаше фабрични) - 69лв. Някакви немски. Човека ме убеждаваше за някакви от 109, ама и без това бях надскочил разрешената ( :worthy: ) сума.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Magnum

Мерси на всички за мненията.

Онзи ден свърших работа:

MP3, CD Radio Panasonic 189 лв (китайско разбира се)

Монтаж 30 лв. с евробукса  (може и 15 ама директно с буксата на радиото)

В Toiaga или (както там се пише) иначе няма гаранция.

Кръцнаха буксата на Хонда и сложиха евробукса.

Колонки (допълнителни за отзад, че нямаше фабрични) - 69лв. Някакви немски. Човека ме убеждаваше за някакви от 109, ама и без това бях надскочил разрешената ( :) ) сума.

<{POST_SNAPBACK}>

Тез дръвца освен да побългарят колата друго не могат да направят!!!!

А не ти ли омазаха половината тапицерия с мазните си ръце, и да ти изпочупят половината щипки, на което свалят?

Технополис имат добри цени - но как са се сдушили с тез дръвца ... Другите магазини може да продават с 20лв отгоре, но включват безплатен монтаж. Който въпреки че не го плащаш, е много по-качествен от ТОЯГАТА :worthy:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Ивайло Петков

Аз ходих в Тояга в студентски град. Преди това минах през Дружба, но ми казаха че няма да стане, че имали много работа.Към момчетата в студ град нямам забележки - докато си пиех кафето (няколко) и зяпах из магазина и Субаруто в двора свършиха работа. За качеството на мога да преценя, защото нямам база за сравнение, но засега няма проблеми.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest da6kata

я прати няква снимка на панасоника да го видим и ние че ни стана интересно

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest blackw

Колега сложих ето този модел  в мойта Хонда .

PIONEER DEH-P5800MP

Публикувано изображение

Пасва перфектно защото цветовете на дисплея и копчетата се сменят и има точно нашия цвят . Другото хубаво нещо е че успях да подкарам оригиналното дистанционно на волана към него  -е естествено с няколко промени по схемата  :D

А иначе за качеството на звука няма какво да ти го хваля  :D

Айде със здраве , ако имаш някакви други въпроси пиши на Л.С . за да не омазваме темата на човека .

За този пайнер имаш ли някаква книжка как се настройва?

Преди имах панасоник. Разликата с пайнера е доста усезаема :plane:

Редактирано от blackw

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest didone22

останало ми едно от на дядо волгата 6те ти го подаря :D:D:D:D:plane::D дотук с 6егите СЛАГАИ КАКВОТО ТИ ХАРЕСВА ЛИ4НО НА ТЕБ ,,,,,,,,,, като легне6 с жена да НЕ БИ ДА ПИТА6 КОМ6ИЯТА КАК ДА Я ТАКОВА6?????????? :P

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Ивайло Петков

я прати няква снимка на панасоника да го видим и ние че ни стана интересно

<{POST_SNAPBACK}>

Няма какво да му снимам - иди на страницата на Техномаркет - това е най-евтиния Panasonic с MP3.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest buddi5

Хаиде и аз да взема отношение в заодчния спор за марките според мен няма смисъл да си вземе човек някои паинер ,кларион или друга скъпа марка и да се чуди после как да си купува оргинални дискове които са доста скъпи. Според мен по-добро е съотношението цена качество точно при жвц панасоник и не са претенциозни към дисковете. Само ще спомена че имам мп3 жвц от 6 години до сега не е прекочила и 1 път каквито и дупки да съм целил (дори когато е с обукновен диск) и незнам колко пъти сам и изпускал панела през тия години (а не го слагам в котийката) и проблем не ми е направил , чете и наи кучите ментета :P

Редактирано от buddi5

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest blackw

Хаиде и аз да взема отношение в заодчния спор за марките според мен няма смисъл да си вземе човек някои паинер ,кларион или друга скъпа марка и да се чуди после как да си купува оргинални дискове които са доста скъпи. Според мен по-добро е съотношението цена качество точно при жвц панасоник  и не са претенциозни към дисковете. Само ще спомена че имам мп3 жвц от 6 години до сега не е прекочила и 1 път каквито и дупки да съм целил (дори когато е с обукновен диск) и незнам колко пъти сам и изпускал панела през тия години (а не го слагам в котийката) и проблем не ми е направил  , чете и наи кучите ментета :P

<{POST_SNAPBACK}>

Точно обратното е приятелю :P Пайнера ми е прескочил точно веднъж, като нацелих една доста голяма дупка. Панасоника на павета като карам прескачаше и понякога забива. Да не говорим за качеството на звука... За Сони съм чувал от доста хора че прескачат.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Yama

Точно обратното е приятелю :P Пайнера ми е прескочил точно веднъж, като нацелих една доста голяма дупка. Панасоника на павета като карам прескачаше и понякога забива. Да не говорим за качеството на звука... За Сони съм чувал от доста хора че  прескачат.

<{POST_SNAPBACK}>

Подкрепям! Чейнджъра ми е пайнър и работи много стабилно - дупки, павета и т.н. благини мнооого рядко ги забелязва. Прескача само ако яко накова спирачки.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest shestia

Аз съм със сони и мога да кажа че е перфектно и няма никакви грижи. През зимата само ми се е случвало да ми замръзне диска тъй като е седял в касетофона при минус 20-тина градуса, но после нищо, ако го извадя гледам диска отдолу на нищо не прилича, а като го пусна в СД-то, като го завърти направо заспива! :P Това с прескачането за мп3 според мене са повечето легенди!))

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest pepi

Сони в никъкъв случай. Пайнер или Алпин

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest chukov

Моят CD player PIONEER тая година прави 7 години вярна служба и още не е почнал да прескача. Железен е.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Concerto

Аз съм със сони и мога да кажа че е перфектно и няма никакви грижи. През зимата само ми се е случвало да ми замръзне диска тъй като е седял в касетофона при минус 20-тина градуса, но после нищо, ако го извадя гледам диска отдолу на нищо не прилича, а като го пусна в СД-то, като го завърти направо заспива! :)

Това с прескачането за мп3 според мене са повечето легенди!))

<{POST_SNAPBACK}>

mp3 технически е невъзможно да прескочи. :blink:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest roadracer

Аз съм със сони и мога да кажа че е перфектно и няма никакви грижи. През зимата само ми се е случвало да ми замръзне диска тъй като е седял в касетофона при минус 20-тина градуса, но после нищо, ако го извадя гледам диска отдолу на нищо не прилича, а като го пусна в СД-то, като го завърти направо заспива! :lol:

Това с прескачането за мп3 според мене са повечето легенди!))

<{POST_SNAPBACK}>

mp3 технически е невъзможно да прескочи. :blink:

<{POST_SNAPBACK}>

...скача....скача :lol: ....в тия кратери.... :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest johnyboy

скача....скача  ....в тия кратери....

Никоя кола не може да преживее достатъчно дупки за да накара нормално работеща МП3ка да прескочи :blink:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest roadracer

Начи мойта МП3-ка е ненормална... :blink::)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest johnyboy

За съжаление е така :blink: Ти си фен на руснаците :) По техните сайтове потърси инфо по въпроса. Сигурен съм че ще ти хареса :lol:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...