Guest kkk #1 Публикувано 30 Март, 2006 Колеги легнала ми е на сърцето 5тата генерация на Прелюд-а и събирам мнения.Сега съм с Сивик седан 94 и не се оплаквам ама знаете как е, като си се качил веднъж на Хонда, ти се иска да имаш поне 7 ...за всеки ден от седмицата по една .Гледам че Прелюд 4тата генерация има повече фенове, та да питам, освен дизайна на 4 тата какво друго и е по доброто.В мобилето има ниаколко '98 година за около 12 бона , не че ги имам на куп ама има некви лизинги тва онова, та доста съм се запалил.Дайте някакви коментари. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest VTEC Inside #2 Отговорено 31 Март, 2006 И 4 и 5 са си супер, та даже и 2г. каквато имам аз 4г. вътре ми харесва повече, а отвън може би 5 малко повече. И двете са хонди така че няма да сгрешиш след като явно на теб повече ти харесва 5г..Късмет Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest darius #3 Отговорено 31 Март, 2006 (Редактирано) Колеги легнала ми е на сърцето 5тата генерация на Прелюд-а и събирам мнения.Сега съм с Сивик седан 94 и не се оплаквам ама знаете как е, като си се качил веднъж на Хонда, ти се иска да имаш поне 7 ...за всеки ден от седмицата по една .Гледам че Прелюд 4тата генерация има повече фенове, та да питам, освен дизайна на 4 тата какво друго и е по доброто.В мобилето има ниаколко '98 година за около 12 бона , не че ги имам на куп ама има некви лизинги тва онова, та доста съм се запалил.Дайте някакви коментари. <{POST_SNAPBACK}> Ако се колебаеш,погледни ТУК Редактирано 31 Март, 2006 от darius Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest buddi5 #4 Отговорено 5 Април, 2006 Аз бих си взел 4г за мен това е наи -яката хонда абсолютна класика , а и таблото вътре е страхотно Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове