Jump to content
Guest kkk

Prelude 5г?

Recommended Posts

Guest kkk

Колеги легнала ми е на сърцето 5тата генерация на Прелюд-а и събирам мнения.Сега съм с Сивик седан 94 и не се оплаквам ама знаете как е, като си се качил веднъж на Хонда, ти се иска да имаш поне 7 ...за всеки ден от седмицата по една :).Гледам че Прелюд 4тата генерация има повече фенове, та да питам, освен дизайна на 4 тата какво друго и е по доброто.В мобилето има ниаколко '98 година за около 12 бона , не че ги имам на куп ама има некви лизинги тва онова, та доста съм се запалил.Дайте някакви коментари.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest VTEC Inside

И 4 и 5 са си супер, та даже и 2г. каквато имам аз :thumbs1: 4г. вътре ми харесва повече, а отвън може би 5 малко повече. И двете са хонди така че няма да сгрешиш след като явно на теб повече ти харесва 5г..Късмет :devil:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest darius
Отговорено (Редактирано)

Колеги легнала ми е на сърцето 5тата генерация на Прелюд-а и събирам мнения.Сега съм с Сивик седан 94 и не се оплаквам ама знаете как е, като си се качил веднъж на Хонда, ти се иска да имаш поне 7 ...за всеки ден от седмицата по една :thumbs1:.Гледам че Прелюд 4тата генерация има повече фенове, та да питам, освен дизайна на 4 тата какво друго и е по доброто.В мобилето има ниаколко '98 година за около 12 бона , не че ги имам на куп ама има некви лизинги тва онова, та доста съм се запалил.Дайте някакви коментари.

<{POST_SNAPBACK}>

Ако се колебаеш,погледни ТУК Редактирано от darius

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest buddi5

Аз бих си взел 4г за мен това е наи -яката хонда абсолютна класика , а и таблото вътре е страхотно :lol:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...