Jump to content
Guest C_I_V_I_C

камерите в СОФИЯ

Recommended Posts

Guest C_I_V_I_C

ВНИМАВАЙТЕ, като минавате покрай тези места:1.На бул.Н.Вапцаров пред СОФИЯ ЛЕНД и там където се съединява с Черни Връх камерите са в 2те посоки.2.На околвръсното пред McDonalds посока Студентски Град в края на разширението камерите снимат в 2те посоки.3.На Цариградско шосе пред Експо Центъра и Тойота камери в двете посоки 4.Хотел Хемус. Монтирана е на стълба на светофара, на който спирате идвайки от бул."Арсеналски" към хотела. Представлява една голяма кутия и камерата е вътре. Има поставено и осветително тяло, което да осветява района на платното точно около стоп линията, така че снимките ще стават хубави и ясни и през тъмната част на денонощието. Правели по пет снимки на кола.5.На бул.България между НДК и моста на бул.Витоша 6.Пред строителния техником, която хваща ако минаваш по трамвайната линия.7.Ботевградско шосе карулката на КАТ при разклона за Кремиковци точно срещу сервиз "Инкотар". Гледат посока Ботевград и Кремиковци.8.На бул. Сливница посока Сточна Гара точно преди светофара/кръстовището с Христо Ботев ако погледнете вляво /откъм реката/, 10-15 метра преди светофара ще видите на един стълб /около 10 метра височина/ една сива кутия която гледа към кръстовището

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest greenwather

повтаряш се ,чети форума туй е стара информация ,но мерси все пак .клик

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest frisko

И от миналата седмица на всички крьстовища от ЦУМ до Орлов мост - камерите са вьв всички посоки :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest da6kata

тва не си е работа сестра ми са я снимали при ограничение 40 тя е карала със 130 то ако беше настъпила повечко немаше да моат да я снимат ама кво да се прави жени така и не разбрах къде точно ътре ще я поразпитам и ще съобщя сигорно инфо за още една камера в околностите на НДК

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest V-tec

Мале мале много преса много нещо а имат ли радари за скорост че отдавна не са ме снимали ако имат да си носа и албум с мене :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ma4o

и на орлов мост има от няколко дена ;) огледаите се в всички посоки :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Tino

На мен до сега никаква снимка не са ми пращали , не знам защо , а почти навсякъде където има камери съм превшавал скоростта и то не с малко :) най-редовно са 120 км/ч по цариградско или пак толкова на Околовръсното след МакДоналдс

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest benji_crx

и като карате с по висока скорост по тези места да се срешите и усмихните все пак влизате в албума на кат :thumbs1:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest da6kata

някаде на черни връх също има ама тъпата ми сестра след като са я снимали не се е поинтересувала,аз ще мина и ще огледам за да съобщя точно къде е камерата

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Didko

някаде на черни връх също има

<{POST_SNAPBACK}>

:)

И къде по черни връх е карала със 130? Хора, мислете бе! Тия глави на раменете ви не са сложени само заради устата! :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest greenwather

някаде на черни връх също има ама тъпата ми сестра след като са я снимали не се е поинтересувала,аз ще мина и ще огледам за да съобщя точно къде е камерата

<{POST_SNAPBACK}>

да не бъркаш Вапцаров с Черни връх ????????

щото това дето си го писал е невъзможно.

или сестрати е професионален състезател :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest doof

камерата е след Японския посока Хемус някъде там дето 4ерни връх прави завои и е за превищена скорост ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest radio_manbg

Момчета явно не сте бързали достатъчно щото аз при един кухавелник и с повече съм треперил и то не малко повече ....иначе след завоя ако сфетофара е ок и е през нощта може и до 250 да ги докараш ако имаш по сериозна машина.... ;);)

Редактирано от radio_manbg

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest frisko

За любителите на Бояна камерите там вече не са 2 а 32 са на шела и една е почти по средата на отсечкатаУспех на рьчкащите се там :blink:И по молба на другаря 1Нет сьм преброил камерите в центьра от Цум до Орлов мост - по 12 до 14 парчета на крьстовище, плюс отделно на правите отсечки има по сградите , между Червило и Народното сьбрание сьщо има 2 броя окичени на високо.И по пьтя кьм Плевен вчера забелязах че на последния тунел след Правец вече има камерки на входа и изхода му.Приятно шофиране в кьщата на КАТ Брадьр :lol:

Редактирано от frisko

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Snais

Добре де то хубаво ги има ама аз искам да попитам кога ти идва акта със снимката като ги има камерите ???

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...